Salling bag historisk sponsorat til kvindefodbold

Kvindefodbold er i en rivende udvikling, og flere piger end nogensinde melder sig på grønsværen over hele landet. Salling giver nu et historisk stort sponsorat til kvindefodbold i AGF, og vi glæder os til at følge holdet.

Det nye samarbejde mellem AGF Kvindefodbold og Salling skriver dansk fodboldhistorie som det største klubsponsorat inden for kvindefodbold nogensinde. Og ambitionerne er da også store og klare.

- I Salling Stormagasiner har vi lang tradition for at bakke op om og engagere os i gode lokale initiativer. Udviklingen af dansk kvindefodbold er inde i en rivende udvikling, både på bredde og på eliteniveau. Vi har i Salling Group i forvejen et godt og tæt samarbejde med AGF, og derfor er det helt naturligt for os nu at udvide det samarbejde til også at indbefatte kvindefodbolden, siger direktør i Salling, Marianne Bedsted.

Det nye sponsorat skal skabe bedre forhold for kvindefodbolden på klubplan i Aarhus. Fokus er derfor på at skabe bedre vilkår for de mest talentfulde spillere på både senior og talent-niveau. Og for Salling er det med det lange sigte, at de nu også bakker op om kvindefodbolden.

- Fodbolden er landets hurtigst voksende sportsgren for piger, og vi mener, at det er vigtigt, at de får bedre vilkår. Det kan vores engagement forhåbentlig hjælpe med og samtidig bidrage til, at det bliver endnu mere attraktivt for piger og kvinder at spille fodbold på klubplan, tilføjer Marianne Bedsted.

Konkret betyder det nye samarbejde, at Salling kommer på spillertøjet hos AGF’s Gjensidige Kvindeliga-hold og hos talentholdet, der spiller i landets bedste række for U18 hold.