Salling støtter AGF's kvindefodbold

Kvindefodbold er i en rivende udvikling, og flere piger end nogensinde melder sig på grønsværen over hele landet. I Salling er vi stolte af at stå bag et historisk stort sponsorat til kvindefodbold i AGF, og her på siden kan du læse mere om ambitionerne og den store betydning sponsoratet har for fodboldspillerne i Aarhus-klubben.

Det nye samarbejde mellem AGF Kvindefodbold og Salling skriver dansk fodboldhistorie som det største klubsponsorat inden for kvindefodbold nogensinde. Og ambitionerne er da også store og klare.

"I Salling Stormagasiner har vi lang tradition for at bakke op om og engagere os i gode lokale initiativer. Udviklingen af dansk kvindefodbold er inde i en rivende udvikling, både på bredde og på eliteniveau. Vi har i Salling Group i forvejen et godt og tæt samarbejde med AGF, og derfor er det helt naturligt for os nu at udvide det samarbejde til også at indbefatte kvindefodbolden", siger direktør i Salling, Marianne Bedsted.

Det nye sponsorat skal skabe bedre forhold for kvindefodbolden på klubplan i Aarhus. Fokus er derfor på at skabe bedre vilkår for de mest talentfulde spillere på både senior og talent-niveau, så det bliver mere attraktivt at opsøge sportsgrenen, der pt. er landets hurtigst voksende sportsgren for piger.

Nyt styrkecenter

Hør midtbanespilleren Maria Denius fortælle om vigtigheden af et stærkere fysisk træningssetup, og hvordan det er kommer til udtryk på banen.

Opbakningen fra Salling har blandt andet være med til at skabe grobund for flere kontrakter til spillerne, to hele dage med træning og forberedelse, samt tilknytning af en mentaltræner. Alt sammen noget, der er med til at skabe bedre forhold og vilkår for kvindefodbolden i Aarhus.

Mentaltræner skaber resultater

Hør den psykologstuderende midtbanespiller Mathilde Kruse fortælle om, hvad det betyder nu at have en mentaltræner tilknyttet.

Nye spillere i klubben

Se Katrine Svane og Sofie Vendelbo fortælle om hvad det betyder for dem at have fået en kontrakt med AGF, og hvilken stolthed det giver.

En vigtig del af samarbejdet med Salling handler om at være med til at løfte rammerne og vilkårene for kvindeelitefodbolden.

"Eksempelvis at faciliteterne skal løftes, og at vi skaber en bedre og mere professionel dagligdag. Det giver Salling os nu mulighed for, og vi er utrolig glade for, at de har lyst til at være med til at være i dette projekt for kvindefodbolden", siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

En professionel dagligdag

Se Katrine Svane fortælle, hvad det betyder for hende, at hun nu har to professionelle dage i ugen og hvilken balance det skaber i hendes dagligdag

Desuden betyder det nye samarbejde, at Sallings logo er på spillertøjet hos AGF’s Gjensidige Kvindeliga-hold og hos talentholdet, der spiller i landets bedste række for U18 hold.

I Salling vil man kunne opleve flere events med afsæt i både AGF’s herre- og damehold. Hold øje med eventkalenderen her på salling.dk, som løbende bliver opdateret.