Filter-søgning

(5 produkter)

Tilbage

Pris

138 - 140 kr

Type

Nulstil gruppen

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Luigi Bormioli - Birrateque Der er 5 produkter.

En god øl fortjener et godt glas. Med Luigi Bormiolis Birrateque-serie får du et ølglas, der netop passer til din favorit-øltype. Eksempelvis har de kraftige øl brug for glas med en kraftig runding og en tulipanformet top for at øllens aroma giver det fulde udbytte, og hvedeøllen har brug for en top, der snævrer ind, så man virkelig kan fornemme øllets finere nuancer.

Birrateque-serien indeholder også et fremragende all-round-ølglas, der lader skummet danne sig smukt på overfladen og giver en god oplevelse med langt de fleste øl. 

Se også salling.dks samlede Luigi Bormioli-sortiment.

pr. side
Viser 1 - 5 af 5
 • Tilføj
  139,95 kr

  Den brede, afrundede form, de bemærkelsesværdige dimensioner og det behagelige greb gør glasset perfekt til ølsmagning i moderne omgivelser med afslappet elegance. Den indadbøjede kant leverer den særlige hvedeøls-aroma forstærket til næsen; fra det citrusagtige og frisk frugt til noter af korn. Ideel til: • Dunkel • Weizen Doppelbock • Berliner Weisse...
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Barrateque ipa/ale ølglas fra Luigi Bormioli. Glasset har en tilspidset og let form, som kombinerer kunstnerisk harmoni og teknisk præcision. Glasset giver alle Ipa/pal øl et fint og kompakt skum, og bringer samtidig humlen samt de citrusagtige aromaer frem. Tåler maskinopvask.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Barrateque saison ølglas fra Luigi Bormioli. Glassets dimensioner og kantede form, koncentrerer og forstærker og fremhæver de blomster- og frugtagtige noter, som er typiske for lette sæsonøl. Sødmen bringes frem, og udviklingen af bobler fremhæves. Ideel til fx; Krydrede sæsonøl, Kriek, Framboise, Bière De Garde m.fl.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Barrateque stout/porter ølglas fra Luigi Bormioli. Formen gør glasset specielt velegnet til mørke øl, da det accentuerer de specifikke smagsnuancer: malt, kaffe, krydderier, karamel og tørret frugt. Ideel til; Baltic Porter, Irish Dry Stout, Milk Stout, Oatmeal Stout, Oyster Stout, Bock m.fl.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Barrateque tester ølglas fra Luigi Bormioli. Allround ølglas, som samler skummet i et fint og kompakt lag og forbedrer enhver specialøls specifikke aromaer.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 5 af 5