Filter-søgning

(4 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

103 - 230 kr

Land

Passer til

Vis alle

Druer

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Trentino-Alto Adige Der er 4 produkter.

Emilia-Romagna Marche Trentino- Alto Adige Lombardiet Veneto Piemonte Toscana Umbrien Puglia Basilicata Sicilien Sardinien

Regionen Trentino-Alto Adige ligger i Italiens nordlige del og grænser op til Alperne i nord. Landskabet er således også meget bjergrigt og produktionen af vin derfor begrænset, men dog af høj kvalitet. Som navnet antyder består regionen af to provinser Trentino i syd og Alto-Adige i nord.

Vindistriktet er i Danmark nok mest kendt for sine hvidvine, selvom der også produceres gode rødvine i regionen, f.eks. den fremragende rødvin på Pinot Nero druen, som ingen i Italien laver bedre end i Trentino-Alto Adige. I hvidvin-genren er det primært Pinot Bianco, Pinto Grigio og Chardonnay-druerne der dyrkes vin på.

Gå tilbage til Italien

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
 • Tilføj
  169,95 kr

  Druerne til denne vin er dyrket i Montagna og Gleno ved 500-700 meters højde. Vinen har en flot grønlig farve med et gyldent skær. Vinen har en næse med noter af friske blomster, frugter og muskat. Smagen er præget af en god balance mellem syren og fylden.
  169,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  129,95 kr

  En Italiensk bourgogne af rigtig høj kvalitet. Denne vin lagrer på egefade i hele 12 måneder og efter vinen er kommet på flaske, går der 6 måneder før den frigives til salg. Smagen i denne vin er præget af skovbær og viol, og afsluttes med et strejf af vanilje.
  129,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  229,50 kr

  Denne vin er baseret på den lokale drue lagrein, som kun findes i regionen Alto Adige. Druen er på visse områder meget ens med Pinot Nero og Syrah. Vinen lagres på barriquefade i hele 12 måneder. Lagrein druen giver rødvinen en rubinrød farve samt en smag af blåbær, chokolade og eucalyptus.
  229,50 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  104,95 kr

  Dette er en vin af høj kvalitet. Den er lavet på den fine drue Pinot Nero, som giver vinen en teglstensrød farve. Duften er intens med toner af røde bær - ikke mindst skovbær og viol. - Smagen gentager duftnoterne; Den er samtidig mineralsk, fløjlsblød med et delikat hamonisk "bid" af syre samt er i finalen mild med garvesyren.
  104,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 4 af 4