Filter-søgning

(2 produkter)

Tilbage

Pris

415 - 585 kr

Type

Nulstil gruppen

Clinique Aromatics in White Der er 2 produkter.

Clinique Aromatics in White er en moderne, sofistikeret nyfortolkning af den klassiske Clinique Aromatics Elixir, der stadig står som en af alle tiders bedst komponerede parfumer. 

Aromatics in White deler fornemmelsen af florale mellemnoter og bundtoner af træ med sin forgænger, og forsøger at genfinde Aromitics Elixirs nærmest magiske tiltrækning. Men Aromatics in White er sin helt egen. Med topnoter af sichuanpeber, violblade og labdanum lokker Aromatics in White til et nærmere bekendtskab, og den milde overgang til mellemnoternes florale og jordlige teksturer understøttet af bundnoternes dybe og sensuelle aromaer giver parfumen sit helt eget indtryk.

Se hele Clinique-sortimentet på Salling.dk

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • Tilføj
  585,00 kr

  Aromatics in White fra Clinique er en duft klædt i hvidt. Ren og raffineret, varm og imødekommende. En fascinerende komposition af blide trænoter, forfriskende blomsterblade og varm amber. Duften hylder denne kompleksitet og efterlader dig endnu mere fascineret.
  585,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  415,00 kr

  Aromatics in White er en duft fra Clinique helt klædt i hvidt. Ren og raffineret, varm og imødekommende. En fascinerende komposition af blide trænoter, forfriskende blomsterblade og varm musk. En moderne og sensuel duft til kvinden, man gerne vil være i selskab med.
  415,00 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 2 af 2