Filter-søgning

(5 produkter)

Tilbage

Pris

165 - 295 kr

Type

Nulstil gruppen

Clinique Deep Comfort Der er 5 produkter.

Clinique Deep Comfort-serien er den perfekte hudpleje og den perfekte gave til dig selv. Med en body moisture med plejende ingredienser, der modvikrer tørhed og efterlader huden i perfekt balance, en kropscreme, der plejer og fugter tør hud, og blødgør de steder på kroppen, der er særligt udsatte for hård hud (albuer, knæ og hæle), en body wash som renser huden skånsomt og beroliger tør hud, og en hand & cuticle cream som gør hænderne både bløde og behagelige, får selv den tørreste hud en blød, glat og uimodståelig kontur.

Se også hele udvalget af Clinique-varer på Salling.dk

pr. side
Viser 1 - 5 af 5
 • Deep comfort body lotion fra Clinique er en let og silkeblød bodylotion med praktisk doseringspumpe. Velegnet til alle hudtyper. Brug efter badet eller når du har brug for lidt ekstra fugt. Vær særlig opmærksom på tørre områder som albuer og knæ.
  225,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 195,00 kr

  Deep comfort body moisture fra Clinique giver huden en beroligende og dybdevirkende fugt. Lækkert og cremet produkt, som hurtigt absorberes og modvirker tørhed. Huden føles fugtmættet og i skøn balance.
  195,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 295,00 kr

  Deep comfort body butter fra Clinique er en lækker og luksuriøs kropscreme, som plejer og fugter tør hud, og gør albuer, knæ og hæle bløde. Skøn konsistens, der nemt absorberes og holder huden blød og behagelig hele dagen.
  295,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 185,00 kr

  Deep comfort hand and cuticle cream fra Clinique gør hænderne bløde, behagelige og forbedrer huden på hænder og neglebånd. Neglene vil se mere sunde ud. Lindrer tør og irriteret hud, og bekytter huden mod ydre påvirkninger.
  185,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 165,00 kr

  Deep comfort body wash fra Clinique. Denne lækre og fløjlsbløde bodyshampoo renser huden skånsomt og beroliger selv den tørreste hud. Det cremede og milde skum renser uden at fjerne hudens naturlige fugtbarriere. Efterlader huden blød, glat og uimodståelig. Perfekt til tør hud.
  165,00 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 5 af 5