Filter-søgning

(2 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

225 - 225 kr

Type

Nulstil gruppen

Solfaktor

Fordele/egenskaber

Clinique Sun Der er 2 produkter.

Clinique Sun tilbyder dig det bedste forsvar mod solens skader: Beskyttelse mod UVA/UVB-stråling. Med SolarSmart-teknologien bliver du beskyttet mod UVA- og UVB-strålernes aldrende og skoldende virkning, og samtidig bliver en reparationsproces påbegyndt, som forebygger synlige ældningstegn. Så nyd dagene i solen, vel vidende at din hud er tilstrækkeligt beskyttet.

Se også det samlede udvalg af Clinique-produkter på Salling.dk

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • Tilføj
  225,00 kr

  Sun face/body cream fra Clinique. Innovativ SolarSmart-teknologi, som stabiliserer højniveaubeskyttelse mod UVA- og UVB-strålernes aldrende og skoldende virkning. Udløser en reparationsproces, som forebygger synlige ældningstegn. Indeholder solaktiverede antioxidanter, som forebygger skader. Mild til selv en sensitiv hud. Udviklet af hudlæger.
  225,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  225,00 kr

  Sun targeted protection stick fra Clinique er en solbeskyttende stick, som effektivt beskytter sarte områder mod solskoldning og for tidlig ældning af huden, som UVA- og UVB-strålerne forårsager. Indeholder stabiliseret UVA-beskyttelse, som forhindrer for tidlig ældning. Beskytter og lindrer. Udviklet af hudlæger.
  225,00 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 2 af 2