Filter-søgning

(2 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

368 - 500 kr

Brand

Kampagne

Nulstil gruppen

Afdeling

Kategori

Underkategori

Avanceret søgning

Sortimentstype

Moët & Chandon Der er 2 produkter.Moët Ice Impérial, den første og eneste champagne specielt skabt til at nydes med is. En eksklusiv champagne der byder på sprød friskhed og kraftfuld tropisk frugtaroma. Smagen er indbegrebet af sommer med associationer til varme og eksotiske steder rundt omkring i verden. Moët Ice Impérial bør serveres i store rødvinsglas med isterninger, så friskheden kommer til udtryk i glasset.

Er du mere til den klassiske Champagne kan vi også anbefale den klassiske Moët Impérial Brut eller Moët Nectar.

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • 499,95 kr

  Moët Ice Impérial, den første og eneste champagne specielt skabt til at nydes med is. En ny champagne-oplevelse der i den kendte Moët & Chandon stil, udmærker sig ved sin lyse frugtighed, dens forførende gane og dens elegante modenhed.Champagnens duft indeholder aromaer af frugter som æble, pære, hvid...
  499,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 369,95 kr

  Nectar Impérial har et elegant gul farve med gyldne nuancer. Duften er fyldig, præget af frugter som ananas, mango, mirabelle og aprikos, der suppleres af antydninger af malt, kanel og vanilje. Denne alsidighed afspejles også i smagen, der på samme tid er fyldig, cremet og frisk med et hint af grapefrugt.BEMÆRK: Max 6 flasker per kunde.
  369,95 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 2 af 2