Filter-søgning

(4 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Rioja
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

81 - 240 kr

Land

Passer til

Vis alle

Druer

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra La Rioja Der er 4 produkter.

Rioja Ribera del Duero Rueda Toro Mallorca Alicante Jerez I det nordlige Spanien finder vi vinregionen La Rioja som for mange er blevet ensbetydende med spansk vin. Området beskyttes af bjergkæden Sierra de Cantabria og undgår dermed meget af den nedbør, som kommer ind fra den baskiske kyst.

Vinmarkerne i Rioja ligger mellem 300 og 800 meter over havet, hvilket betyder store forskelle i mængden af nedbør. De bedste vine kommer fra de øverste vinmarker, der har et fugtigere og mildere klima end de laver liggende. 

Gå tilbage til Spanien

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
 • 82,00 kr

  Denne rødvin fra Marques de Riscal kommer fra området Rioja, lavet på Tempranillo. Vinen har en bouquet af bær, jord og vanilje, samt en fyldig smag og med en god konsistens. Vinen har med sine tørre tanniner derudover en velsmagende og karakteristisk eftersmag.
  82,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 239,00 kr

  Artadi Tempranillo er en rødvin på 100% Tempranillo-druer fra Rioja-distriktet. Vinen har en intens, rubinrød farve, og en bouquet præget af modne, røde frugter samt krydderier som timian og sort peber. Smagen er karakteristisk for Artadi-vinhuset, idet flotte røde frugter suppleres af en tydelig mineralitet, der giver vinen et køligt præg.
  239,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 119,00 kr

  Denne rosévin på Garnacha-, Viura- og Tempranillo-druer har en flot, dyb lakserød farve. Duften bærer præg af Tempranillo-druens kraftige frugtaroma, der suppleres af jordbær-, rosenblomst- og vaniljenoter. Smagen er blød og frisk med en mineralsk saftighed, mens eftersmagen både er behagelig og fyldig....
  119,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 199,95 kr

  Denne rødvin på tre slags druer fra Rioja-distriktet har en smuk rubinfarve. Aromaen er kompleks, bestående af både kaffe, vanilje, røde bær og ristede egetræsnoter, mens især frugten kommer til udtryk i smagen, hvor bløde tanniner og et afstemt syreniveau giver en rund struktur, der følges af en varm og peberagtig finish.
  199,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 4 af 4