Filter-søgning

(4 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Rioja
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

81 - 270 kr

Land

Passer til

Druer

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra La Rioja Der er 4 produkter.

Rioja Ribera del Duero Rueda Toro Mallorca Alicante Jerez I det nordlige Spanien finder vi vinregionen La Rioja som for mange er blevet ensbetydende med spansk vin. Området beskyttes af bjergkæden Sierra de Cantabria og undgår dermed meget af den nedbør, som kommer ind fra den baskiske kyst.

Vinmarkerne i Rioja ligger mellem 300 og 800 meter over havet, hvilket betyder store forskelle i mængden af nedbør. De bedste vine kommer fra de øverste vinmarker, der har et fugtigere og mildere klima end de laver liggende. 

Gå tilbage til Spanien

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
 • Tilføj
  139,95 kr

  En meget delikat og frisk rosévin lavet på druer fra unge vinstokke på under 15 år. Dette giver en vin med en usædvanlig dejlig blødhed for denne type vin. Smagen er domineret af noter af jordbær, hindbær samt blomsteragtige aromaer.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  82,00 kr

  Denne rødvin fra Marques de Riscal kommer fra området Rioja, lavet på Tempranillo. Vinen har en bouquet af bær, jord og vanilje, samt en fyldig smag og med en god konsistens. Vinen har med sine tørre tanniner derudover en velsmagende og karakteristisk eftersmag.
  82,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  149,00 kr

  Rødvinen Marques de Riscal Reserva har en dejlig bouquet af søde frugter og dæmpet eg. Vinen indeholder blandt andet et strejf af vanilje og krydderier der stammer fra lagringen på egetræsfade. Smagen er en fyldig, rund og yderst harmonisk smagsoplevelse, med en god balance mellem frugt og syre. Eftersmagen er at betegne som elegant og koncentreret.
  149,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  269,95 kr

  60% Garnacha, 30% Viura og 10% Tempranillo. Efter 12 timers udblødning med skind, gærer vinen i ca. 25 dage i små træbeholdere med et rumindhold på 2000 liter, hvor vinen opbevares yderligere 2 måneder, før den hældes på flaske. Flot dyb lakserød farve. En intens aroma, hvor Tempranillos frugt...
  269,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 4 af 4