Filter-søgning

(3 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

98 - 220 kr

Land

Passer til

Druer

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Ribera del Duero Der er 3 produkter.

Rioja Ribera del Duero Rueda Toro Mallorca Alicante Jerez Ribera del Duero regionen langs Duero floden i det centrale Spanien er et fremragende sted at besøge, hvis du elsker god rødvin. Klimaet er ekstremt varmt om sommeren og tilsvarende koldt om vinteren. Derfor kan kun få druesorter overleve her som f.eks. Tempranillo, der dyrkes på mere end 90% af markerne i Ribera del Duero.

Gå tilbage til Spanien

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • 99,95 kr

  En enestående Rosevin med en intens og frisk farve. Bouqueten af kirsebær, jordbær og hindbær giver løfter som let indfries i en balanceret, frisk samt frugtrig smag.
  99,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 219,95 kr

  En sand juvel af en vin, 18 måneders lagring på eg efterfulgt af min. 24 måneders lagring i flasken giver en uforglemmelig silkeblød smagsoplevelse, der bliver hængende i det uendelige. En fryd for øjet, næsen og ganen.
  219,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 169,00 kr

  Bouqueten indeholde tydelige aromaer af frisk frugt, der understreges af noter af cedertræ og lakrids samt et elegant mineralsk præg. I munden er smagen kraftig og kompleks, med en særdeles lang eftersmag. Vinen bør drikkes inden for 6-8 år efter høståret.
  169,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 3 af 3