Filter-søgning

(7 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Rhône
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

83 - 220 kr

Land

Passer til

Vis alle

Druer

Vis alle

Vinregion

Nulstil gruppen

Vis kun varer på tilbud

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Rhône Der er 7 produkter.

Champagne Alsace Bourgogne Bordeaux Rhône Den franske vinregion Côtes du Rhône. I vinregionen Côtes du Rhône produceres der både rødvin, hvidvin, rosévin og mousserende vin på skråningerne langs Rhône-floden.

Regionen kan inddeles i en nordlig del fra byerne Vienne i nord til Valence i syd. Her produceres der rødvine på Syrah-druen og hvidvine på Viognier eller kombinationer af Marsanne og Roussanne. I den sydlige del er vinene typisk sammensat af flere forskellige druesorter. Der produceres primært rød- og rosévine i begge områder, men man kan også finde rigtig gode hvidvine fra Rhônedalen.

To vejrfænomener har stor betydning i Rhône: Mistralen, der blæser fra nord mod syd med kølige vinde og Siroccoen fra Nordafrika, som leverer tør og varm luft op gemmem dalen. Det har selvsagt stor betydning for vinen hvordan vind og vejr sammensættes, og der kan derfor være spændende variationer i smagsoplevelsen fra årgang til årgang.

Gå tilbage til Frankrig

pr. side
Viser 1 - 7 af 7
 • 99,95 kr

  Intens og klassisk Grenach-aroma med nuancer af bl.a. sød lakrids, peber, blæk og mørke bær. Koncentreret og frugtdrevet smag med moden syre og markante tanniner, der er et oplagt match til f.eks. braiseret og grillet kød. Vinen står flot i glasset med en mørk dyb rød kerne. Vi anbefaler at servere...
  99,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 84,95 kr

  Flot rosévin med klar og intens lyserød farve.Har en delikat duft af hindbær og ribs.Smagen er blød, rund og utrolig frisk og frugtagtig, med en behagelig eftersmag.
  84,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 84,95 kr

  En harmonisk vin, med en flot granatrød farve og et rubinrødt skær.Dufter delikat af modne røde frugter.Velafbalanceret i smagen. Har kraftige tanniner og en lang, behagelig eftersmag.
  84,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 90,00 kr -
  2 for 120,00 kr

  Vinen er produceret af håndplukkede Grenache og Syrah druer. Vinen fremtræder med en dyb purpurrød farve. Bouquetten er kraftfuld med præg af modne, mørke bær samt forskellige krydderier. Der kan svagt anes tobak og chokolade i efterduften. Smagen er fyldig og kraftfuld med en velbalanceret smag.
  90,00 kr - 2 for 120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 89,95 kr

  Vinen fremtræder med en flot strågul fare der spiller smukt og tindrende i flotte grønlige nuancer i glasset. Bouquetten har præg af eksotisk frugt, citrus, honning samt ristede mandler. Smagen er frisk, kraftig og ikke for tør.
  89,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 219,00 kr

  Vinen har en fyldig rubinrød farve og en bouquet, der især afspejler mørke bær med en antydning af friske blomster. Smagen er frugtrig og velbalanceret, med modne tanniner og livlige noter af hindbær og kirsebær, samt en rund og sød finish med en god længde. Vinen kan drikkes med det samme eller lagres frem til cirka 2020.
  219,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 149,95 kr

  Gigondas har en mørk rød farve og en duft af Provencekryderier, peber og tobak, hvilket giver en kraftig smag med et meget behageligt bid af tannin. Gigondas er en kraftig vin og stilen er tæt på storbroderen Chateauneuf du Pape. Men de to vine adskiller sig ved, at klimaet er køligere i Gigondas i forhold til Chateauneuf du Pape, hvilket betyder at,...
  149,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 7 af 7