Filter-søgning

(3 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Puglia
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

68 - 90 kr

Land

Passer til

Druer

Vinregion

Nulstil gruppen

Vis kun varer på tilbud

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Puglia Der er 3 produkter.

Emilia-Romagna Marche Trentino- Alto Adige Lombardiet Veneto Piemonte Toscana Umbrien Puglia Basilicata Sicilien Sardinien

Puglia er placeret i hælen af det støvleformede Italien. Op gennem 90erne er Puglia blevet en stadig mere populær vinregion for danskerne. Fra Puglia ser man ofte vin lavet på druesorten Primitivo, som f.eks. en af de mest kendte: Primitivo di Maduria DOC. Selvom Puglia generelt har et varmt klima nyder vinproduktionen godt af de kølende Adriaterhav samt det Ioniske hav syd for Italien.

Gå tilbage til Italien

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • Tilføj
  69,95 kr

  Verosso er en fyldig og behagelig vin lavet efter Ripasso metoden. Fantastisk saftig aroma af tørrede druer, med en dejlig blød eftersmag. Vinen har en flot dyb rød farve samt en smag af røde bær, med et strejf af vanilje. En frugtrig vin med kraft og fylde, dog med bløde tanniner.
  69,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  79,95 kr -
  2 for 120,00 kr

  Vinen kommer fra Puglia - hælen i Italien, fra vinhuset Vinicola Mediterranea.Den passer med sin flotte balance mellem frugt og tannin perfekt til krydret mad. Druerne til Il Principe dyrkes i en specifik kommune - Squinzano - deraf navnet.
  79,95 kr - 2 for 120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  89,95 kr -
  2 for 120,00 kr

  Vinen kommer fra Puglia - hælen i Italien, fra vinhuset Vinicola Mediterranea. En flot Chardonnay med duft af citrus og tropisk frugt, som gør vinen til en perfekt aperitif og lette forretter.
  89,95 kr - 2 for 120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 3 af 3