Filter-søgning

(8 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

220 - 650 kr

Type

Nulstil gruppen

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Shiseido Men Der er 8 produkter.

Shiseido Men er specialpleje beregnet til at forebygge og stoppe den mandlige huds ældningstegn. Den mandlige hud er på grund af testosteron kraftigere end den kvindelige hud (ca. 25% tykkere) og mindre solfølsom - hvilket til gengæld har den negative konsekvens, at mænd typisk i væsentlig mindre grad end kvinder har brugt solcreme. Endelig har den mandlige hud et større indhold af collagen, som giver en mere fast og elastisk hudstruktur - og så har vi slet ikke nævnt skægvæksten.

Alt i alt betyder det, at produkter til den mandlige hud kræver helt andre virkemidler og en markant anderledes balance mellem de aktive produkter end produkter til den kvindelige hud. Det ved Shiseido alt om, og du finder her et udvalg af deres produkter til den mandlige hud.

Se hele udvalget af Shiseido på salling.dk

pr. side
Viser 1 - 8 af 8
 • Tilføj
  250,00 kr

  Cleansing foam fra Shiseido Men er en meget effektiv ansigtsrens, som fjerner snavs og overskydende olie. Cremet rigt skum, der sikrer en behagelig og tæt barbering. Huden efterlades frisk uden at føles stram eller tør.
  250,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  250,00 kr

  Deep cleansing scrub fra Shiseido Men er en forfriskende ansigtsskrub, der fjerner ruhed, hudorme og matte overflade celler med en dybderensende virkning. Huden efterlades ren.
  250,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  425,00 kr

  Eye soother fra Shiseido Men er en kølende gel, der bringer ny vitalitet til øjenområdet. Reducerer tegn på træthed såsom mørke rande og fine linjer. Gelen tilfører øjeblikkelig langvarig fugt og beroliger huden omkring øjnene.
  425,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  300,00 kr

  Hydrating lotion fra Shiseido Men er en frisk lotion, der leverer beroligende fugt til nybarberet eller nyrenset hud. Hjælper med at bevare det optimale fugtniveau for en følelse af komfort og beskyttelse imod ruhed. Forsvarer imod rødme, tørhed og miljømæssig stress.
  300,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  390,00 kr

  Moisturizing emulsion fra Shiseido Men er en cremet hurtig-absorberende emulsion, der effektivt tilfører huden fugt. Modvirker ruhed og mærker efter barbering. Cremen beskytter imod fugttab, miljømæssig stress, tørhed og minimerer fine linjer.
  390,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  430,00 kr

  Moisturizing recovery cream fra Shiseido Men er en fugtende creme, der effektivt modvirker ru hud, som følge af fugtmangel og de daglige skader, barberingen kan give. Fugter generøst huden, har en glat, behagelig konsistens, der giver et sundt og veloplagt udseende. Fordeles over ansigtet efter afrensning eller barbering.
  430,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  220,00 kr

  Shaving cream fra Shiseido Men sikrer en glat og nænsomt barbering på selv det tykkeste skæg eller tør hud. Skummet klæber sig til huden og blødgør skægget fra rødderne. Hjælper med at forhindre mærker efter barbering og skylles let af.
  220,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  650,00 kr

  Total revitalizer fra Shiseido Men giver huden energi og fremskynder dens evne til at modstå tørhed, trist hud, fine linjer og andre synlige tegn på aldring. Bevarer fugtniveauet i 24 timer og beskytter mod miljømæssig stress og tørhed.
  650,00 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
Viser 1 - 8 af 8