Filter-søgning

(6 produkter)

Tilbage

Pris

88 - 630 kr

Type

Nulstil gruppen

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Farve

Pillivuyt - Bourges Der er 6 produkter.

Pillivuyt Bourges er en af de klassiske serier fra Pillivyut. Det robuste, klassiske og tidløse design er velegnet til daglig brug; det er både holdbart og let at gøre rent. Kagestanderne lader de enkle, smukke linjer fra tallerkenerne komme til deres fulde ret, og viser den klassiske elegance.

Se hele Pillivuyt-sortimentet

pr. side
Viser 1 - 6 af 6
 • Tilføj
  89,95 kr

  Bourges flade tallerken er designet med en smal fane lavet i et enkelt og tidsløst design, som passer ind i de fleste køkkener. Tallerkens størrelse gør den velegnet til kage eller som en side tallerken. Tallerkenen kan tåle høje temperaturforskelle (-30 til +350) og kan anvendes i ovnen og mikrobølgeovn. Den tåler opvaskemaskine.
  89,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Bourges dybe tallerken er designet med en smal fane lavet i et enkelt og tidsløst design, som passer ind i de fleste køkkener. Den dybe tallerken kan anvendes til forskellige supper, pasta eller til morgenmaden. Tallerkenen kan tåle høje temperaturforskelle (-30 til +350) og kan anvendes i ovnen og mikrobølgeovn. Den tåler opvaskemaskine.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  99,95 kr

  Flot flad tallerken af Pillivuyt fra serien Bourges. Serien er kendetegnet ved sit rene og tidsløse design, samt smalle fane. Tallerkenens størrelse gør, at den er velegnet som kagetallerken. Bourges serien er produceret i hvidt porcelæn og tåler maskinopvask .
  99,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  139,95 kr

  Bourges flade tallerken er designet med en smal fane lavet i et enkelt og tidsløst design, som passer ind i de fleste køkkener. Tallerkens størrelse gør den velegnet til kage eller som en side tallerken. Tallerkenen kan tåle høje temperaturforskelle (-30 til +350) og kan anvendes i ovnen og mikrobølgeovn. Den tåler også opvaskemaskine.
  139,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  189,95 kr

  Flot flad tallerken af Pillivuyt fra serien Bourges. Bourges serien er kendetegnet ved sit rene og tidsløse design, samt smalle fane. Tallerkenens størrelse gør, at den er velegnet som middagstallerken. Bourges serien er produceret i hvidt porcelæn og tåler maskinopvask .
  189,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  629,95 kr

  En flot kagestander fra serien Bourges, som er perfekt til servering af tapas, oste, kager og meget andet. Den kan også anvendes som serveringsopsats ved buffet og reception.
  629,95 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 6 af 6