Filter-søgning

(7 produkter)

Tilbage

Pris

78 - 330 kr

Type

Nulstil gruppen

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Farve

Pillivuyt - Quartet Der er 7 produkter.

Pillivuyt Quartet er oprindelig inspireret af et viskestykke, der var yderst populært omkring år 1900. De ydre firkantede/kvadratiske omkredse er kombineret med runde, organiske indre linjer. De ydre former gør serien praktisk at placere i skabet, og den stilede form lader dine kulinariske præstationer komme til deres ret.

Se hele Pillivuyt-udvalget

pr. side
Viser 1 - 7 af 7
 • 189,95 kr

  Fad fra serien Quartet fra Pillivuyt. Quartetserien har hentet inspiration til designet fra det asiatiske og serien indeholder mange dele, som let kan kombineres i borddækningen og serveringen. Fadet tåler frost, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
  189,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 189,95 kr

  Den flotte kvadratiske tallerken fra serien Quartet fra Pillivuyt, er kan bruges som både tallerken eller som et lille fad. Quartetserien har hentet inspiration til designet fra det asiatiske og serien indeholder mange dele, som let kan kombineres i borddækningen og serveringen. Tallerkenen tåler frost, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
  189,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 199,95 kr

  Den flotte kvadratisk dyb tallerken fra serien Quartet fra Pillivuyt, er egnet til forret, salt og pasta eller servering af tilbehør. Quartetserien har hentet inspiration til designet fra det asiatiske og serien indeholder mange dele, som let kan kombineres i borddækningen og serveringen. Tallerkenen måler 20x20 cm og tåler frost, ovn, mikrobølgeovn og...
  199,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 199,95 kr

  Kvadratisk tallerken fra serien Quartet fra Pillivuyt. Quartetserien har hentet inspiration til designet fra det asiatiske og serien indeholder mange dele, som let kan kombineres i borddækningen og serveringen. Tallerkenen tåler frost, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
  199,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 79,95 kr

  Ramekin fra Pillivuyt Quartet. Pillivuyt fremstiller selv sin porcelænsmasse med et indhold af flint og kvarts, er modstandsdygtigt mod slag og tåler store temperaturforskelle.
  79,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 329,95 kr

  Rektangulært fad fra Pillivuyt. Quartet-serien med et asiatisk præg. Fadet er fremstillet i ovnfast porcelæn, hvorfor det tåler høje temperaturer, og kan endvidere opvaskes i opvaskemaskinen.
  329,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 239,95 kr

  Kvadratisk tallerken Kvadratisk tallerken fra serien Quartet fra Pillivuyt. Quartetserien har hentet inspiration til designet fra det asiatiske og serien indeholder mange dele, som let kan kombineres i borddækningen og serveringen. Tallerkenen tåler frost, ovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.
  239,95 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 7 af 7