Filter-søgning

(2 produkter)

Tilbage

Pris

198 - 240 kr

Type

Nulstil gruppen

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Farve

Vis kun varer på tilbud

Pillivuyt - Quartet Der er 2 produkter.

Pillivuyt Quartet er oprindelig inspireret af et viskestykke, der var yderst populært omkring år 1900. De ydre firkantede/kvadratiske omkredse er kombineret med runde, organiske indre linjer. De ydre former gør serien praktisk at placere i skabet, og den stilede form lader dine kulinariske præstationer komme til deres ret.

Se hele Pillivuyt-udvalget

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • Tilføj
  200,00 kr 389,95 kr

  Rektangulært Quartet buffetfad fra Pillivuyt. Det rektangulære buffetfad fra Pillivuyt er velegnet til servering, af både varme og kolde retter. Quartetserien fra Pillivuyt er kendetegnet ved et asiatisk touch, og er yderst præsentabelt til større serveringer. Fadet er produceret i hvidt ovnfast porcelæn og tåler maskinopvask.
  200,00 kr 389,95 kr
  Reduced price!
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  239,95 kr

  Den flotte kvadratisk dyb tallerken fra serien Quartet fra Pillivuyt, er egnet til forret, salt og pasta eller servering af tilbehør. Quartetserien har hentet inspiration til designet fra det asiatiske og serien indeholder mange dele, som let kan kombineres i borddækningen og serveringen. Tallerkenen måler 20x20 cm og tåler frost, ovn, mikrobølgeovn og...
  239,95 kr


  Ikke på lager online
Viser 1 - 2 af 2