Filter-søgning

(4 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Jerez
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

88 - 150 kr

Land

Passer til

Vis alle

Druer

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Jerez Der er 4 produkter.

Rioja Ribera del Duero Rueda Toro Mallorca Alicante Jerez

Jerez er beliggende i Andalusien i det sydlige Spanien og er hjemsted for den verdenskendte hedvin Sherry. Sherry produceres på tre forskellige hvidvinssorter hvoraf druen Palomino udgør langt hovedparten. Forholdene i Sydspanien omkring Jerez er velegnede til denne produktion takket være den kalkrige undergrund og høje luftfugtighed.

Gå tilbage til Spanien

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
 • 149,95 kr

  El Candando har en flot og mørk mahogni farve. Duften er yderst elegant og bærer præg af rosiner og figner. Dette er en fyldig og blød sherry der har en dejlig lang eftersmag.
  149,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 104,95 kr

  Denne specielle sherry har en mørk mahogni farve og en fantastisk duft af tørrede frugter og eg. Smagen er sød og blød og sherry'en fremstår med en lang og velafbalanceret eftersmag.
  104,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 89,95 kr

  Denne sherry fremstår med en gylden farve med grønne kanter. Duften er utrolig frisk med aromaer af æbler, blomster, tørret frugt og mandler. I smagen fornemmes der tydeligt et let præg af salt, der stammer fra den karakteristiske havduft der er ved byen Sanlucar de Barrameda.
  89,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 139,95 kr

  Denne sherry bliver lavet af druer fra Sanlúcar de Barrameda-området, hvor der er et helt specielt terroir. Dette terroir er medvirkende til at denne sherry er mere tør og krydret. Næsen er overvejende præget af noter af ristede nødder, tørret frugt og anis. Sherryen har en mineralsk og krydret smag, der er domineret af stenfrugt, nødder og lime.
  139,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
Viser 1 - 4 af 4