Filter-søgning

(5 produkter)

Tilbage

Pris

185 - 310 kr

Type

Nulstil gruppen

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Redken Blonde Idol Der er 5 produkter.

Blonde Idol kollektionen fra Redken er til dig med blond hår. Fordi der ikke er to ens naturlige blonde hårfarver i verden, har Redken udviklet denne produktserie, der er til alle former for blond hår. Hemmeligheden er teknologien Kera-bright System som går ind og lysner samt bevarer dit blonde hår i tip top stand. Køb produkter på Salling.dk i dag og styrk dit blonde hår.

Se hele vores Redken sortiment

pr. side
Viser 1 - 5 af 5
 • Tilføj
  240,00 kr

  Blonde idol BBB spray fra Redken er den første BBB behandling til blondt hår. Balance styrker fra rod til spids og fugtgiver. Beautify varmebeskytter imod varmeværktøjer, letvægtig conditioner, udglatter øjeblikkeligt og kontrollerer frizz. Brighten booster glans og føles blød og silkeagtig.
  240,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  310,00 kr

  Blonde idol custom-tone fra Redken styrker håret og hjælper med at bevare hårfarven. To-rumssystem tilpasser en skræddersyet mængde af farvepigmenter og conditioner, som kan justeres efter behov. Denne blonde idol custom-tone anvendes til kolde, platin blonde toner, der hjælper med at neutralisere en mat og kedelig hårfarve.
  310,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  310,00 kr

  Blonde idol custom-tone fra Redken styrker håret og hjælper med at bevare hårfarven. To-rumssystem tilpasser en skræddersyet mængde af farvepigmenter og conditioner, som kan justeres efter behov. Denne blonde idol custom-tone anvendes til varme og gyldne blonde toner, som hjælper med at neutralisere brassiness.
  310,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  280,00 kr

  Blonde idol mask nourishing rinse-out treatment er en letvægtig og plejende maske, som modvirker porøst og ødelagt hår med intenst fugtgivende og blødgørende formler. Masken har en gele tekstur, som giver glat og glansfuldt hår.
  280,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  185,00 kr

  Blonde idol sulfate-free shampoo fra Redken er mild, daglig rens til blondt hår. Shampooen er sulfatfri og med en pH-afbalanceret formel, som hjælper til at holde håret rent.
  185,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 5 af 5