Filter-søgning

(3 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Bordeaux
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

298 - 400 kr

Land

Druer

Vis alle

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Bordeaux Der er 3 produkter.

Champagne Alsace Bourgogne Bordeaux Rhône Vin fra regionen Bordeaux produceres typisk af druerne Cabernet Sauvignon og Merlot. Selve regionen er delt op i en østlig og vestlig del der har forskellige typer jordbund. I øst er det især Pomerol og St. Emilion, der er mest kendte, hvor druesorten typisk er Merlot. I vest er Médoc dominerende, hvor Cabernet Sauvignon er den foretrukne drue.

I nogle dele af Bordeaux benyttes "Cru" klassifikationen som rangerer slotte eller vine, et system der går helt tilbage til verdensudstillingen i 1855 i Paris. Nogle af de mest velrenommerede cru'er, er f.eks. St. Julien, Margaux og Pauillac.

Gå tilbage til Frankrig

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • 299,95 kr

  Denne årgang har allerede en smuk, bleggylden farve som høstmoden korn. Næsen er vitalt ungdommelig med aromaer af sukrede eksotiske frugter: fersken og abrikos. Sødmen dominerer ligeledes i munden, hvor der også er fersken samt honning og et strejf af ingefær i balance med en god syre. En perfekt Sauternes, der glaserer ganen med lang velsmag.
  299,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 349,95 kr

  2. vin fra Château Gruaud Larose. Mørk rubinrød i glasset. Elegant næse med aroma fra røde bær, kirsebær og krydderier. I munden er vinen harmonisk, med klart definerede tanniner og en saftig finish, der sætter prikken over i’et. Frugtrig vin, der er drikkemoden nu.
  349,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 399,95 kr

  Dette elegante og særprægede 5. Cru. vin er lige begyndt at modne og bliver nu kun bedre med årene. Tanninerne er godt indarbejdet og dens sorte frugtaroma er lige begyndt at træde frem. Denne store, klassiske Médoc er enormt lovende, med en finesse og friskhed, der snart åbner sig op i en smuk harmoni.
  399,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 3 af 3