Filter-søgning

(6 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Bordeaux
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

128 - 900 kr

Land

Passer til

Druer

Vis alle

Vinregion

Nulstil gruppen

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Bordeaux Der er 6 produkter.

Champagne Alsace Bourgogne Bordeaux Rhône Vin fra regionen Bordeaux produceres typisk af druerne Cabernet Sauvignon og Merlot. Selve regionen er delt op i en østlig og vestlig del der har forskellige typer jordbund. I øst er det især Pomerol og St. Emilion, der er mest kendte, hvor druesorten typisk er Merlot. I vest er Médoc dominerende, hvor Cabernet Sauvignon er den foretrukne drue.

I nogle dele af Bordeaux benyttes "Cru" klassifikationen som rangerer slotte eller vine, et system der går helt tilbage til verdensudstillingen i 1855 i Paris. Nogle af de mest velrenommerede cru'er, er f.eks. St. Julien, Margaux og Pauillac.

Gå tilbage til Frankrig

pr. side
Viser 1 - 6 af 6
 • 129,95 kr

  En klassisk Bordeau-vin der er kraftig i aromaen med noter af krydderi. I smagen er den fyldig af røde frugter, peber, samt en antydning af kaffe og chokolade. Velegnet til and og flæskesteg.
  129,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 299,95 kr

  Denne årgang har allerede en smuk, bleggylden farve som høstmoden korn. Næsen er vitalt ungdommelig med aromaer af sukrede eksotiske frugter: fersken og abrikos. Sødmen dominerer ligeledes i munden, hvor der også er fersken samt honning og et strejf af ingefær i balance med en god syre. En perfekt Sauternes, der glaserer ganen med lang velsmag.
  299,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 349,95 kr

  2. vin fra Château Gruaud Larose. Mørk rubinrød i glasset. Elegant næse med aroma fra røde bær, kirsebær og krydderier. I munden er vinen harmonisk, med klart definerede tanniner og en saftig finish, der sætter prikken over i’et. Frugtrig vin, der er drikkemoden nu.
  349,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 319,95 kr

  Smuk, dyb rubinrød vin med mørke bær, kirsebær, brombær i næsen, der også har en antydning af raffinerede træagtige aromaer (vanilje, ristet brød, karamel). Aromaerne går igen i smagen, hvor krydderier blander sig i en perfekt balance, der fortsættes ind i den lange, fyldige finish.
  319,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 399,95 kr

  Dette elegante og særprægede 5. Cru. vin er lige begyndt at modne og bliver nu kun bedre med årene. Tanninerne er godt indarbejdet og dens sorte frugtaroma er lige begyndt at træde frem. Denne store, klassiske Médoc er enormt lovende, med en finesse og friskhed, der snart åbner sig op i en smuk harmoni.
  399,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 899,95 kr

  Smuk, lilla farve. Aromatisk, kompleks næse af røde frugter. Afbalanceret garvesyre og en lang, fløjlsagtig, elegant eftersmag. Drikkes inden 2026.
  899,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
Viser 1 - 6 af 6