Filter-søgning

(2 produkter)

Tilbage

Pris

475 - 765 kr

Type

Nulstil gruppen

Overordnet kategori

Underkategori

Underordnet kategori

Rodial Dragon's Blood Der er 2 produkter.

Rodial Dragon's Blood indeholder et udtræk af planten Croton Lechleri, der på de lokale spanske dialekter netop hedder "drageblod". Planten er historisk blevet brugt af de indfødte som medicin og til at få sår til at hele hurtigere. Rodial Dragon's Blood fungerer som et "ekstra lag hud", der beskytter huden og modvirker de synlige effekter af vind og vejr på sart hud - såsom rødmen og betændelsestilstand.

Se hele salling.dk's udvalg af Rodial

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • 475,00 kr

  Dragon's Blood eye gel fra Rodial er en hurtigvirkende øjengel, der virker både kølende og opfriskende på hævede og trætte øjne. Gelen tilfører samtidig huden fugt ved hjælp af rosenvand, arnika og drageblod. Genopbygger huden i de sarte øjenomgivelser og udfylder rynker.
  475,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 765,00 kr

  Dragon's Blood sculpting gel fra Rodial er en gelé der redefinerer ansigtsformen og giver en mere fast hud. Dragon's blood sculpting gel bygger på en formel, der giver huden volume, fylde og beskytter samtidig mod miljøskader. Kollagenstyrkende ingredienser løfter og redefinerer ansigtsformen, mindsker forekomsten af fine linjer og rynker.
  765,00 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
Viser 1 - 2 af 2