Filter-søgning

(4 produkter)

Dit valg
 •   Vinregion :
  Alsace
 •   Overordnet kategori :
  Vin
Tilbage

Pris

88 - 245 kr

Land

Passer til

Vis alle

Druer

Vinregion

Nulstil gruppen

Vis kun varer på tilbud

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Alsace-regionen i Frankrig Der er 4 produkter.

Champagne Alsace Bourgogne Bordeaux Rhône Alsace er en meget populær vinregion i det nordøstlige hjørneDen franske vinregion Alsace af Frankrig langs Rhinen. Her er klimaet tørt og varmt om sommeren men koldt om vinteren. Det giver gode vækstbetingelser for de syv primære druesorter i Alsace: Riesling, Sylvaner, Pinot Blanc, Gewürztraminer, Muscat samt Pinot Gris og Pinot Noir. Derfor går druerne også under betegnelsen "De syv søstre".

Alsace-vine lavet på Sylvaner er typisk lette og let krydret med god friskhed, hvorimod riesling er mere blomstrende med mere syreindhold. Gewürztraminer byder på federe og sødere vine, mens Pinot Gris er topscorer når vi snakker om kraftige og sødlige hvidvine.

Gå tilbage til Frankrig

pr. side
Viser 1 - 4 af 4
 • Tilføj
  89,95 kr -
  2 for 120,00 kr

  Prisbelønnet Pinot Gris fra Alsace. Vinen er halv-tør og kompleks med røgede og frugtagtige noter. Eftersmagen er frisk og opkvikkende. Perfekt til aperitif, lyst kød og lette sammenkogte retter.
  89,95 kr - 2 for 120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  106,00 kr

  Pinot Gris Les Petits Grains fra Mittnacht Frères er en gylden vin med lyse nuancer. Næsen er fin og kompleks med nuancer af friske frugter (pære, mirabelle), noter af ristede hasselnødder samt en let røget karakter. En tør Pinot Gris med en elegant syrlighed og en silkeblød finish. En stadig ung vin med en frugtig smag af tørret frugt.
  106,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  244,95 kr

  Riesling Vendanges Tardives fra Wolfberger er fremstillet på de bedste druer, der får lov at blive over-modne og først høstes flere uger senere end normalt. Udover den naturlige aroma og intensitet, som druerne giver, får vinen en sødme, som skyldes den naturlige sukkerkoncentration samt den ædle råddenskab (botrytis cinerea), som druerne får i særlige...
  244,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  120,00 kr

  Denne Gewurztraminer fra Alsace har en intense strågul farve med berusende dufte af tørrede blomster nuanceret med krydrede noter af peber og lakrids, der eksploderer i næsen. I munden bekræftes dette med en behagelig strejf af syrlighed. I ganen er den fyldig og kraftfuld med en vedholdende finish. Velegnet som partner til...
  120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 4 af 4