Filter-søgning

(8 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

18 - 154 kr

Land

Ølkategori

Nulstil gruppen

Passer til

Vis alle

Stout og porter Der er 8 produkter.

pr. side
Viser 1 - 8 af 8
 • Tilføj
  152,95 kr

  Lowlander Beer gavekassen består af de 3 forskellige øl: Poorter, IPA, White Ale. I gavekassen medfølger der derudover 1 ølglas. Poorter er en robust øl, som er brygget med vanilje og lakridsrod. IPA er en forfriskende øl, som er brygget med koriander og hvid te. White Ale er også en frisk øl brygget med curacao appelsin, hyldeblomst og kamille og har...
  152,95 kr
  Afsendes om 2-4 hverdage
 • Tilføj
  102,95 kr

  Samuel Smith gavekasse består af de 3 forskellige øl: India Ale, Pale Ale og Tadcaster, som alle er af mærket Samuel Smith. India Pale er en øl, som har en frugtagtig karakter. Pale Ale er en øl, som har en fyldig og blød maltsmag. Taddy Porter er en mørk og tør porter med lakrids og chokoladetoner i smagen. Pris inkl. pant A: 3x1 kr.
  102,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • FUR Porter er en overgæret øl af typen Imperial Stout. Mørk, mahognifarvet med tæt nøddebrunt skum, der har en lang holdbarhed og giver fine blonder på glasset. Dejlig duft af røgmalt og engelsk lakrids. Fyldig maltet smag med en ekstra tone af røgmalt og engelsk lakrids, der afrundes i en for øltypen frisk afslutning. Engelsk inspireret porter brygget på...
  40,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Green Islands Stout fra Foröya Bjór er en mørk øl med et strejf af kaffe, lakrids og chokolade, der giver en både sød og bitter smag.
  18,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Imperial Stout fra bryghuset Samuel Smith er rig på smag. Øllet har med sin behagelige harmoni mellem det tørre og søde høstet et væld af anerkendelse i ølkredse. Ølskribent Micheal Jackson giver sågar denne øl hele 4 stjerner ud 5 mulige.
  29,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Oatmeal Stout fra Samuel Smith er ikke som alle de andre typer stout. Selve processen indebærer ristet havre malt, hvilket adskiller denne øl fra de andre typer af stout på markedet. Den ristede havre malt gør at øllet har sin helt egen afrundede smag og ikke nær så bitter som en almindelig stout.
  35,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • The Fundamental Blackburn er øl som må siges at være ganske anerkendt i ølbranchen. Denne øl har både vundet guld ved Stockholm Beer & Whiskyfestival, Årets bedste ølnyhed over 6% i 2011 samt sølv ved World Beercup i San Diego. Dette er en kraftig stout med en alkoholprocent på 11, og den indeholder noter af coffemalt, chocolatemalt, black malt og honning.
  60,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Smagen af Aarhus Bryghus Imperial Stout er tyk og fed. Selvom det er en kraftig øl, er det ikke humlen, der er dominerende. Det gør den lettere at gå til, end mange andre sorte øl. Der er endvidere en svag sødme fra rørsukkeret, der er balanceret med humlen. Med tiden vil humlebitterheden fortage sig, og sødmen vil dominere.
  39,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 8 af 8