Filter-søgning

(6 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

73 - 150 kr

Land

Nulstil gruppen

Druer

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Argentina Der er 6 produkter.

Sydamerikas største vinproducent er Argentina, hvor langt hovedparten kommer fra provinsen Mendoza, som grænser op til Andesbjergene i det vestlige Argentina. Da vinen dyrkes på højland i gennemsnit 900 meter over havet, er klimaet stabilt og tørt og samtidig køligere end ude i lavlandet nær kysten. UV strålingen er samtidigt også højere hvilket giver tykkere drueskind og derfor ofte mere farve til de argentinske vine.

Forholdene i Mendoza egner sig specielt godt til dyrkning af druesorten Malbec, og Argentina er derfor blevet synonym med verdens bedste Malbec-vine.

pr. side
Viser 1 - 6 af 6
 • 74,95 kr

  74,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 74,95 kr

  74,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 99,95 kr

  En dyb rød farve med lilla reflekser.En meget udtryksfuld duft af mørke bær, viol og tobak.Duft går igen i smagen og efterfølges af en behagelig og holdbar eftersmag.
  99,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 149,95 kr

  Vinen er lys gul med strejf af grønt. Duften er intens, frugtagtig og kompleks. Duften af papaya og abrikoser smelter sammen med duften af jasmin blomster, frisk smør og karamel. Smagen er dyb og afrundet, med en elegant balance på grund af den syrlighed og blødhed der kendetegner Chardonnay dyrket i stor højde.
  149,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 129,95 kr

  Vinen har en intens rød farve med strejf af violet. Aromaen har noter af kirsebær og krydderier, og lagringen på egefade har givet vinen dybe subtile noter, af karamel og ristet toast. Noter af figner, blommer og brombær, danner harmoni med noter af rød peber, lakrids og toast.Smagen har en god koncentration og er dejlig rund med en flot elegance.
  129,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 119,95 kr

  Vinen har en dyb violet farve. Duften er frisk og frugtagtig, med noter af sorte kirsebær, figner og syrlige kirsebær marmelade, fulgt af en delikat violet parfume. Lagringen på fade giver vinen dybde med med ristede noter og et strejf af vanilie. Smagen er koncentreret og velafrundet og giver plads til den karakteristiske og elegante smag af druen.
  119,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
Viser 1 - 6 af 6