Filter-søgning

(3 produkter)

Dit valg
Tilbage

Pris

88 - 130 kr

Land

Nulstil gruppen

Passer til

Druer

Vis kun varer på tilbud

Avanceret søgning

Overordnet kategori

Nulstil gruppen

Vin fra Argentina Der er 3 produkter.

Sydamerikas største vinproducent er Argentina, hvor langt hovedparten kommer fra provinsen Mendoza, som grænser op til Andesbjergene i det vestlige Argentina. Da vinen dyrkes på højland i gennemsnit 900 meter over havet, er klimaet stabilt og tørt og samtidig køligere end ude i lavlandet nær kysten. UV strålingen er samtidigt også højere hvilket giver tykkere drueskind og derfor ofte mere farve til de argentinske vine.

Forholdene i Mendoza egner sig specielt godt til dyrkning af druesorten Malbec, og Argentina er derfor blevet synonym med verdens bedste Malbec-vine.

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
 • Tilføj
  114,95 kr

  Vinen er lys gul med strejf af grønt. Duften består af fersken, ananas og pære, med noter appelsin og lime og et strejf af vanilie og kokos fra lagringen på egefade.Smagen er elegant og forfriskende.
  114,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  129,95 kr

  Vinen har en intens rød farve med strejf af violet. Aromaen har noter af kirsebær og krydderier, og lagringen på egefade har givet vinen dybe subtile noter, af karamel og ristet toast. Noter af figner, blommer og brombær, danner harmoni med noter af rød peber, lakrids og toast.Smagen har en god koncentration og er dejlig rund med en flot elegance.
  129,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • Tilføj
  89,95 kr -
  2 for 120,00 kr

  I farven er vinen flot gylden, og i smagen er vinen tilpas intens med noter af tropiske frugter samt blomster. En sprød og afbalanceret vin med en fin fylde.
  89,95 kr - 2 for 120,00 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 3 af 3