Filter-søgning

(468 produkter)

Pris

13 - 4200 kr

Brand

Vis alle

Farve

Vis alle

Materiale

Vis alle

Vis kun varer på tilbud

Størrelse

Vis alle

Sæson

Sæsonvarer

 

Dekorer med detaljer

Påsken, julen og sommeren er alle værdsatte tider i de danske hjem. Pynt dit hjem med sæsonens detaljer. i Salling har vi julepynt, påskepynt og varer, der gør sommeren sjovere.

 

Vi elsker glimmer, julenisser og juledekorationer. Ja, vi elsker nok bare julepynt. Lad dig inspirere af vores udvalg af julepynt i alle retninger - lige fra julestjerner og julekugler til julelys og Rudolf-hoptimisten. Påsken er også en højtid, vi værdsætter i Salling. Shop påskeæg, påskehoptimister og andre dekorative detaljer.

Hvem elsker ikke is, når solen står på? Lav din egen hjemmelavede sommersorbet med ismaskiner fra Nemox, og imponer både hjemmets faste beboere og gæster.

I vores brede udvalg finder du brands som Klarborg, Royal Copenhagen og Rosendahl. På salling.dk er du altid kun få klik fra nye detaljer til din bolig. I Salling er der plads til at fortryde - vi har landets bedste bytteservice og bytter i 30 dage.

Sæsonvarer

 

Dekorer med detaljer

Påsken, julen og sommeren er alle værdsatte tider i de danske hjem. P Mere

Sæson Der er 468 varer

Underkategorier

 • Påske
  I Sallings store sortiment finder du enkelt og smykt pynt til påske fra bl.a. Royal Copenhagen, som er kendte for deres klassiske påskeæg, som kommer hvert år i en ny udgave. Sortimentet kan svinge i løbet af året, og er størst i og omkring påske ugen.
 • Sommer
 • Jul

  Julevarer

   

  Sallings udvalg af juleartikler fornyes hvert år, som vores leverandører designer nye og spændende varer til vores juleglade kunder. I sortimentet finder du også julepynt fra tidligere år fra populære brands såsom Trip Trap, Georg Jensen og Rosendahl. Lad hyggen sprede sig med spændende, klassiske eller moderne juleartikler fra Sallings sortiment.

pr. side
Viser 1 - 60 af 468