Filter-søgning

(1 produkt)

Pris

210 - 210 kr

Mærke

Kvaliteter

Rens til pensler

Se dig selv i øjnene: Hvornår var den sidste gang, du rensede dine makeup-pensler grundigt? Ved daglig brug af makeup-pensler er det vigtigt, at man ugentligt renser penslerne, så gamle makeup-rester ikke bliver blandet ind i din nye makeup. En ugentlig rens med vand og sæbe kan dog være slidsomt på penslerne, så deres levetid sænkes mærkbart. Det kan være besværligt at få alle resterne af make-up ud af penslerne, så man bliver nødt til at være hårdhændet mod dem. Der kan derfor være god grund til at købe et professionelt renseprodukt til pensler, så makeupresterne bliver fjernet, men penslerne alligevel bevares i et stykke. Køb blandt andet Youngbloods eller Cliniques renseprodukt, der effektivt fjerner makeup-rester.

Se dig selv i øjnene: Hvornår var den sidste gang, du rensede dine makeup-pensler grundigt? Ved daglig brug af makeup-pensler er det v Mere

Rens til pensler Der er 1 vare.

pr. side
Viser 1 - 1 af 1 resultat
  • Tilføj
    210,00 kr

    Pro brush cleaner fra Youngblood er en spray-on uden alkohol, der nænsomt og sikkert fjerner makeuprester fra dine børster og dermed forlænger deres levetid.
    210,00 kr


    Ikke på lager online
Viser 1 - 1 af 1 resultat