Filter-søgning

(15 produkter)

Pris

158 - 1000 kr

Brand

Vis alle

Materiale

Vis alle

Proptrækkere

De fleste kender situationen: En god flaske vin er sat på bordet, og nu skal proppen ud. Men ved lidt uheldige håndbevægelser ender det desværre med, at proppen går over på midten, og man må prøve at få resten af proppen op - men en hel del smulder havner alligevel i vinen. Og fordi det er en god vin, så bruger man resten af aftenen en del tid på at pille små styker prop ud af munden, mens man lader som om, at det på ingen måde har skadet vinen med et krydderi af små korkstykker. Det er meget en smagssag, hvilken proptrækker bedst lader én undgå dette problem; nogen sværger til tjenerproptrækkere, eksempelvis fra Zwilling, andre foretrækker proptrækkere med håndtag, blandt andet fra Nuance, og igen andre foretrækker vinpumper, som Le Creuset blandt andet leverer. Uanset hvad din favorit er, så er der en god chance for at finde den i sortimentet på salling.dk.

De fleste kender situationen: En god flaske vin er sat på bordet, og nu skal proppen ud. Men ved lidt uheldige håndbevægelse Mere

Proptrækkere Der er 15 varer

pr. side
Viser 1 - 15 af 15
 • 189,95 kr

  Vinpumpe fra Le Creuset. For at bevare vinens unikke og gode smag efter åbning kræver det en vinpumpe, som kan fjerne ilten fra flasken. Vinpumpen sørger for at vinen holder sig frisk i et par dage efter åbning, og er derfor ideel til dig, som ikke får drukket vinen på én gang.
  189,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 699,95 kr

  Baltaz proptrækker fra Peugeot. Proptrækkeren med løftearm er nem at håndtere og har ergonomisk håndtag.
  699,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 999,95 kr

  Baltaz proptrækker fra Peugeot. Proptrækkeren med løftearm er nem at håndtere og har ergonomisk håndtag.
  999,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 249,00 kr

  Klassisk og stilfuld proptrækker fra Le Creuset. Proptrækkeren er i ergonomisk design, hvor du blot drejer håndtaget indtil proppen er kommet op af flasken. Ligeledes har proptrækkeren en funktion som gør, at optrækkeren holdes det nøjagtige sted på flasken inden proppen rives op.
  249,00 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 499,00 kr

  Proptrækker fra Nuance. Denne proptrækker er både funktionel og let anvendelig. Proptrækkeren er særdeles anvendelig til genstridelige propper, da dens konstruktion gør det muligt at trække proppen op uden brug af kræfter. Proptrækkeren har desuden en folieskærer, som gør det nemt at fjerne foliet fra vinflasken.
  499,00 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 199,95 kr

  Tjenerværktøj fra Nuance. Med dette tjenerværktøj får du et redskab med flere funktioner. Den kan bruges til både optrækning af kork- og plastikpropper samt åbning af ølflasker. Værktøjet har desuden en folieskærer, som gør det let at skære foliet af vinflasken. Dette værktøj pakkes sammen på en måde, så det kan være i lommen uden at skade eller hænge fast.
  199,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 329,00 kr

  329,00 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 499,00 kr

  Gran Cru proptrækker fra Rosendahl. Når man ser på den runde vinkugle, er det sandsynligvis ikke en proptrækker, som man kommer til at tænke på i første omgang. Dette unikke design indeholder da også meget mere end det. I kuglen finder du en proptrækker, vinprop, oplukker og en folieskærer. Vinkuglen har et minimalistisk og samtidigt legesygt design, og...
  499,00 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 279,00 kr

  Tidløs proptrækker fra Stelton.
  279,00 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 299,00 kr

  Folieskærer og vingeproptrækker fra Nuance. Denne proptrækker er en klassisk vingeproptrækker, som sælges med en holder, der gør den ganske stilfuld, når den ikke er i brug. Der medfølger også en folieskærer til denne vingeproptrækker.
  299,00 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage

Produkter under denne streg er ikke på lager online

Viser 1 - 15 af 15