Filter-søgning

(2 produkter)

Pris

108 - 180 kr

Brand

Materiale

Pålægsgafler

Pålægsgaflen er en integreret del af det klassiske danske store kolde bord - når mange mennesker skal forsynes med forskellige former for kødpålæg er pålægsgaflen både praktisk og hygienisk at anvende - rullepølse eller skinke er let at fange med gaflen, men falder let af gaflen igen, og det særegne udseende gør det ret sikkert, at der ikke er nogen, der ved en fejl får byttet gaflen ud med deres egen gaffel. Hos Salling finder du enkle og stilfulde pålægsgafler fra Eva Solos Eva Trio-serie.

Pålægsgaflen er en integreret del af det klassiske danske store kolde bord - når mange mennesker skal forsynes med fors Mere

Pålægsgafler Der er 2 varer

pr. side
Viser 1 - 2 af 2
 • 109,95 kr

  Fuga pålægsgaffel fra Gense. Fuga er en af de mest sælgende bestikserier gennem tiden i Danmark. Tias Eckhoff skabte i 1962 det subtile bestik med bløde afrundede linjer, og det tidsløse skandinaviske design er i dag stadig et populært valg. Fuga er skabt i rustfrit 18/8 stål og er poleret til en mat finish.
  109,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
 • 179,95 kr

  Enkle og fine pålægsgafler i et tidløst og klassisk design. Sættet er fremstillet i rustfrit stål, indeholder 3 stk, og måler 11 cm.
  179,95 kr
  Afsendes om 1-3 hverdage
Viser 1 - 2 af 2