Kreativ Barsel med Sabinasverden

Kom til kreativ barsel med Sabina Haysen fra Sabinasverden

Kreativ Barsel med Sabinasverden
Aalborg
Tuesday, 4. Jun 202410:15 - 12:15

 

Skal der ske noget lidt andet i din barselsboble? Trænger du til at komme ud og hygge dig sammen med andre, der måske også lider lidt af ammehjerne? Kan du lide at være kreativ, eller ønsker du at blive lidt bedre til det?

 

Så kom til Kreativ barsel i Salling én gang om måneden med din baby, veninde, mødregruppe eller alene. Hver måned dykker Sabina ned i et nyt fint kreativt projekt, som du kan deltage i. Du får kyndig vejledning af billedkunstlærer og influencer Sabina Haysen fra Sabinasverden. Så du behøver slet ikke være kreasmølf hjemmefra. 

 

Giv dig selv én formiddag om måneden med fordybelse, syslerier og fællesskab. 

 

Vi ses på øverste etage ved legetøjsafdelingen.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Smykke workshop - bliv sommerklar på 2 timer

Tirsdag d. 7. maj kl. 10.15 - 12.15

 

Lav smukke perlesmykker og bliver sommerklar på 2 timer. Giv dig selv en formiddag med god kaffe og kreativ hygge i fællesskab med andre mødre på barsel. 

 

Du får kyndig vejledning af Sabina Haysen fra Sabinasverden og kan have din baby med på armen i de flotte lokaler på Salling Rooftop.

 

Pris: 185,-

IMG 1029

Fodaftryk for livet

Tirsdag d. 4. juni kl. 10.15 - 12.15

 

Forevig de små babyfusser med et aftryk i selvtørrende ler til dig selv eller bedsteforældrene. Et minde om tiden på barsel som aldrig kommer igen.

 

Sammen med Sabina får du kyndig vejledning og kan selv vælge at lave dit aftryk rundt, kvadratisk eller rektangulært.

 

Der vil være mulighed for at lave fod- eller håndaftryk med akvarel farve på små postkort som ekstra aktivitet, hvis du ønsker det.

 

Pris: 200,-

Aftryk Af Fod 1 Bred (1)