Om Salling

Sallings skoafdeling

Sallings skoafdeling er bygget op på den måde, at du finder sko placeret i samme afdeling som tøjet. Således finder du børnesko- og støvler sammen med tøjet til børn og teens, damesko i damemodeafdelingen og herresko i afdelingen for herremode.

I Sallings skoafdeling tager vi ofte nye hippe brands ind i vores store og brede sortiment. Naturligvis er vores udvalg af de kendte brands både bredt og dybt.

Forcen i Sallings skoafdeling er, at her er noget til alle mennesker og alle kan inspireres. Man kan finde et par seje trendy sneakers, fine sko, smarte støvler, smukke stilletter, praktiske og trendy gummistøvler eller varme hjemmesko. Vores kundegruppe er alle mennesker - lige fra børn, teenagere, voksne og ældre.

Udvalget er enormt, og vi spænder vidt over mange forskellige brands, typer og prisklasser. Vi har de smarte brands som: Ash, UGG og Primeboots. De eksklusive fra Hugo Boss og Lloyd. De gode klassiske fra Ecco, Gabor og Rieker. De kendte og lækre fra Billi Bi og Vagabond. De prisbevidste fra Selected og Tamaris. De fine til børnene fra Petit by Sofie Schnoor, Bisgaard og Angulus.

Alle de nævnte brands er blot eksempler, da vi har mange mange flere spændende brands på hylderne i både Salling Aarhus og Aalborg.

Du kan altid finde det, du har brug for, da vi krydrer skomoden og dyrker det nye fra modeverden. Samtidig værner vi trofast om den klassiske sko/støvle, som mange af vores kunder foretrækker.

Afdelingens dygtige og uddannede personale står altid til din rådighed og vil hjælpe dig til at finde det, du ønsker og har behov for.

Vi kender vigtigheden af og behovet for god vejledning – også når det kommer til børn. Det er så vigtigt, at du får den rette skostørrelse med den korrekte støtte til præcist dit barns fod, og som dækker sæsonens behov.

Desuden kan vi råde og vejlede udi den bedste pleje af dine nye sko.

Vi byder dig velkommen til en inspirationstur i Sallings skoafdelinger.