Om Salling

Lingeri i Salling

Sallings lingeriafdeling dækker foruden lingeri homewear, strømper og accessories.

I Sallings lingeriafdeling byder vi alle velkomne. Stemningen bærer præg af godt humør, stor erfaring blandt det dygtige personale og især god personlig service.

Det kan lyde som en floskel, men i Sallings lingeri afdeling betyder det alverden, at kunden er i centrum. Personalet yder en fin og hjertevarm service, og lover at den rigtige størrelse nok skal findes. Her er ingen snobberi, kun god stemning, solid erfaring, nye trends og en afdeling, der ved, hvad der rører sig.

Sallings udvalg af lingeri er alt fra Marlies Dekkers eye catching styles, det smukke fra Marie Jo, det uskyldige fra Chantelle og den kendte gode kvalitet fra Triumph. Udvalget af de brands, vi har valgt i Sallings lingeri afdeling, tør vi godt at sige, dækker alle kvinders behov. Vi har alt fra det prisbevidste valg over i det eksklusive og luksuriøse. Vi er altid med fremme og med, i forhold til vores kunders ønsker, hvorfor vi ofte tager nye brands ind i sortiment. 

Vores nyheder og udvalg afspejler vores kunder: vi har lingeri til alle kvinder; den unge, den klassiske og den ældre dame.

Strømper

Vi bryster os af at have byens største udvalg af strømper. Vores enorme sortiment er en bred vifte af frække strømper med fart på, moderne, trendy og klassiske strømper i alt fra stay-ups, tights og leggins. Vi er altid med helt i front. Brandet Pretty Polly har de skønneste og smarteste strømper, som mange celebreties udsyres med. Og med klassikere fra fx Wolford og Oroblu går du aldrig galt i byen.

Accessories

I afdelingen er udvalget af tørklæder meget stort, som kan pifte ethvert outfit op. Vi har flere brands på hylderne. Fx danske Stylesnob, som laver de fineste tørklæder i fantastiske prints og nuancer.

Homewear

Sallings homewear er indbegrebet af hyggestemning, varm cacao og dejligt tøj til hjemmebrug. Det er her, du finder de tykke strømper, blødt nattøj, varmt lækkert loungewear, der endda tåler en tur på gaden og fine cardigans.Tommy Hilfiger er blandt de brands, du kan finde i afdelingen.