kvittering.dk

Dansk Supermarked og kvittering.dk har indgået samarbejde om at tilbyde en elektroniske kvitteringsløsning. 

Det betyder, at du får gratis adgang til elektroniske kvitteringer, som aldrig bliver væk, hvor skriften aldrig falmer og som du kan benytte, hvis du f.eks. skal bytte en vare i en af vores butikker – nemmere kan det ikke være.

1. Opret gratis konto
Du kan oprette en helt gratis konto hos Kvittering.dk.

2. Tilmed betalingskort
Når du har oprettet din kvittering.dk profil, kan du tilføje lige så mange betalingskort, som du ønsker og derved få digitale kvitteringer fra alle de betalingskort du benytter. 

3. Klar til at modtage dine kvitteringer elektronisk
For at få din elektroniske bon ind, skal du derefter blot handle med et af de betalingskort du har knyttet til din Kvittering.dk konto, i en butik tilmeldt Kvittering.dk. 

Det gælder i følgende butikker i vores kæde: Bilka, Føtex, Salling og Starbucks, men p.t. ikke onlinehandel hos salling.dk, hvor du til gengæld altid modtager faktura elektronisk.

Du har også mulighed for at scanne gamle kvitteringer (kvitteringer som ikke er modtaget elektronisk) ind i dit arkiv, således at Kvittering.dk bliver et komplet arkiv over alle dine kvitteringer.

OBS: Du vil ved tilmelding modtage boner en periode tilbage i tiden på køb foretaget på tilmeldte kort i tilmeldte butikker. 

Hvor hurtigt kan man se sin bon?
Du vil typisk modtage kvitteringen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført, og du vil derfor næsten med det samme kunne tilgå den digitale kvittering. 

Kvittering.dk som app 
Hvis du også downloader Kvittering.dks app, har du altid alle dine digitale kvitteringer i lommen, og du kan samtidig modtage en besked på din mobiltelefon, når du har modtaget en digital kvittering fra en af vores butikker. Det betyder, at du med det samme ved, at du har modtaget den digitale kvittering, og hvis du klikker på beskeden, kommer du direkte hen på kvitteringen. 

Du vil normalt kunne se din digitale Salling-kvittering på appen indenfor få sekunder efter at betalingen er gennemført.

Sikkerhed
Kvittering.dk lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og kortdata opbevares i et PCI certificeret miljø. kvittering.dk's systemer er gennemtestet og systemerne til opbevaring af kortdata testes jævnligt af eksterne sikkerhedskonsulenter.