Efteruddannelse

I Salling står uddannelse og udvikling - både fagligt og personligt - højt på prioriteringslisten. Som ansat har du således adgang til en bred vifte af efteruddannelser og skræddersyede brancheuddannelser, der kan åbne nye døre for din karriere.

Salling tilbyder at betale for langt de fleste efteruddannelser og kurser. Ganske enkelt fordi din udvikling også er Sallings udvikling. Herunder finder du eksempler på et par af de populære efteruddannelser.

Akademimerkonom

Akademimerkonomuddannelsen er et fleksibelt forløb for dig, som gerne vil blive bedre til dit fag - eller som har lyst til at prøve kræfter med nye forretningsområder.

Lederudvikling

Salling har sin egen lederuddannelse, som er målrettet nye ledere. Uddannelsen varer et år og er bygget op omkring fire moduler, som er skræddersyede til at træne og udvikle lederevner. Som ny leder bliver du en del af et hold med andre nye ledere, hvilket yderligere er med til at styrke og udbygge dit netværk i Salling.

De fire moduler indeholder:

  • Selvindsigt
  • Situationsbestemt ledelse og coaching
  • Planlægning og prioritering
  • Medarbejder- og rekrutteringssamtaler

Gennem hele forløbet følges der op på din udvikling gennem praktiske opgaver i stormagasinet.

Nøglepersonuddannelse

Som nøgleperson i en afdeling kan næste skridt blive et lederjob i Salling. Derfor tilbyder vi en uddannelse bestående af to moduler, hvor du bliver introduceret til grundlæggende ledelse og kommunikation; på den måde er lederrollen ikke helt fremmed, den dag, du træder ind i den.

Andre uddannelser og kurser

Salling ansatte har adgang til uddannelser og kurser af kortere og længere varighed inden for bl.a. personligt salg, konflikthåndtering, stresshåndtering, ergonomi & sundhed og visual merchandising