Ledige stillinger

Vi søger lige nu uddannet kok, salgsassistenter, køkkenassistenter og meget mere.

I Salling stræber vi efter at skabe unikke oplevelser for vores kunder, og vi er altid på jagt efter nye, dygtige medarbejdere, som kan byde ind med værdifulde kompetencer og erfaringer. Måske mangler vi lige præcis dig til at tegne fremtidens Salling.

Køkken-souschef til Salling Bistro og ROOFTOP

Sætter du gæsterne først, og har du lederevner, masser af drive og operationelle kompetencer? Så har vi det perfekte job til dig.

Kok søges til Salling ROOFTOP

Vi søger en faglært kok til en fast stilling på Europas bedste ROOFTOP. Er du en kreativ og energisk kollega, der vil være en engageret medspiller i vores meget dygtige team af kokke og smørrebrødsjomfruer? Så er det måske dig vi mangler som én af nøglepersonerne i vores team.

Ledige stillinger i Salling

Find alle vores ledige stillinger i Salling Aarhus og Aalborg - vælg blot Salling under 'alle brands'.

Vi har travlt, og derfor er vi altid på udkig efter talentfulde medarbejdere. Hvis du ikke kan finde din drømmestilling kan du registrere dig som kandidat til kommende stillinger i Salling Aarhus eller Salling Aalborg.

En af branchens bedste elevuddannelser

Har du ambitioner, drømme og idéer? Så er vores elevuddannelse muligvis den perfekte vej til drømmejobbet. Som elev i Salling får du masser af ansvar og muligheden for at gå i krig med et væld af udfordringer. Læs mere om Sallings elevuddannelse

Efteruddannelser - vi stopper aldrig med at lære

I Salling vil vi være de bedste på alle punkter. Derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere løbende udvikler sig inden for deres felt. Vi tilbyder derfor en bred vifte af efteruddannelser og kurser, som kan åbne nye døre for vores mange medarbejdere. Læs mere om Sallings efteruddannelse