Job og karriere

Drømmer du om en hverdag i et af landets mest succesfulde stormagasiner?

I Sallings to stormagasiner har vi ansat mere end 1.100 medarbejdere, som altid stræber efter at skabe unikke oplevelser for vores kunder i Aarhus og Aalborg.

Selvom vi allerede er mange ombord, er vi altid på jagt efter nye, dygtige medarbejdere, som kan byde ind med værdifulde kompetencer og erfaringer. Måske mangler vi lige præcis dig til at tegne fremtidens Salling.

Ledige stillinger

Se alle ledige stillinger i Salling.

Vi har travlt, og derfor er vi altid på udkig efter talentfulde medarbejdere. Hvis du ikke kan finde din drømmestilling kan du registrere dig som kandidat til kommende stillinger i Salling Aarhus eller Salling Aalborg.

En af branchens bedste elevuddannelser

Har du ambitioner, drømme og idéer? Så er vores elevuddannelse muligvis den perfekte vej til drømmejobbet. Som elev i Salling får du masser af ansvar og muligheden for at gå i krig med et væld af udfordringer. Læs mere om Sallings elevuddannelse

Efteruddannelser - vi stopper aldrig med at lære

I Salling vil vi være de bedste på alle punkter. Derfor er det vigtigt, at vores medarbejdere løbende udvikler sig inden for deres felt. Vi tilbyder derfor en bred vifte af efteruddannelser og kurser, som kan åbne nye døre for vores mange medarbejdere. Læs mere om Sallings efteruddannelse