Herremode i Salling

Sallings herreafdeling har Jyllands største udvalg af konfektion, skjorter og herre undertøj. Vi klæder mænd på til enhver lejlighed, om end det er til fritid, arbejde eller fest.

Sallings herreafdelings kompetente og dygtige team rådgiver dig ud i habitter, smokinger, skjorter, snit og mønstre som er in lige nu. Teamet i herreafdelingen kender til vigtigheden af detaljen og sætter prikken over i’et på ethvert outfit – til hverdag og fest.

Reglerne for den ’rigtige’ påklædning er blødt op. Du bestemmer selv, hvordan din stil harmonerer bedst med din hverdag. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dit outfit.

Vi er meget stolte over, at kunne sige, at Salling har Jyllands største udvalg af konfektion, skjorter og herre undertøj. I alle størrelser. Derfor føler vi os overbeviste om, der altid vil være noget i Sallings herreafdeling, som også vil matche din stil.

I Sallings herreafdeling finder du de klassiske Wrangler og Lee jeans og habitjakken, der ser lækker ud til det afslappede look. Vi fører bl.a. brands som: Scotch & Soda, Matinique, Lacoste, Signal, Mads Nørgaard og Tommy Hilfiger.

Skal du klædes pænt på, i smoking- eller habitsæt, har vi de helt rigtige modeller og meget stort udvalg. Konfektionsafdelingen er bygget op omkring flere brands, men størst er Van Gils, Carl Gross, Tommy Hilfiger Tailored, Matinique og Selected Homme.

Sallings skjorteafdeling er fantastisk og med det brede udvalg, er vi meget stærke på nyheder fra Bosweel, Eterna, Jacques Britt, Bruun & Stengade og Seidensticker.

Afdelingens dygtige team står altid til din rådighed og vil hjælpe dig til at finde det, der matcher din stil på en anderledes og nytænkende måde, hvis det er det, du ønsker.