Om Salling

Guld, sølv og ure

Guld, sølv og ur afdelingen i Salling dækker meget bredt fra de eksklusive ure, dyre og feminine smykker til det skønne, farvestrålende og fede bijouteri. Det er også her du finder dine nye designer-solbriller.

Guld, sølv og ur afdelingen i Salling byder dig altid velkommen til en inspirationstur eller kyndig vejledning til kvinden, der har alt. Vi har også et flot udvalg af herreurer. Eksklusive, rå, klassiske, prangende og lækre ure til forskellige mænd.

Det er hos os, du kan finde gaven til den unge kvinde, der skal have en beholde-gave til konfirmationen, en fin ting til studenten, forlovelsesringene eller et klassisk smykke til den voksne og ældre kvinde.

Sortimentet er stort. Vi har de hippe smykker, det sjove bijouteri der er in lige nu til de mere tidsløse, eksklusive og dyrere smykker og ure

Vores smykker klæder alle kvinder afhængig af den type, de er. Overgangen af, hvem der bærer hvilke smykker, er i dag meget flydende og vores sortiment dækker hele linjen.

Vi har et unikt udvalg af lækre eksklusive smykker, fra meget forskelligartede brands, kombineret med klassiske varer til det individuelle udtryk. Vores udvalg er feminint med uendelig mange smukke ting – også med en mere rå kant.

Det uddannede og dygtige personale står altid klar til din assistance og rådgivning ud i stil, behov og ønsker.

Vi hjælper naturligvis også med alt til dit ur: batteriskift, reparation, ny rem mv.