Guide til julebelysning

Julen er hjerternes tid, og selvfølgelig også julelysenes tid. Salling er kendt for den flotteste julebelysning i Aarhus og Aalborg, både på facaden og med en af de største sortimenter til både indendørs belysning og udendørs belysning til hjemmet.

Når juletiden nærmer sig, uret er blevet stillet en time tilbage og eftermiddagen hurtigere bliver til aften, er det vigtigt at få noget lys i hjemmet, så hyggen kan sprede sig. At sidde med et varmt tæppe og nyde en kop kaffe eller te, samtidig med at stearinlysene brænder, er nærmest indbegrebet af dansk hygge. Vil du være sikker på at hyggestunden ikke bliver farlig, har Sirius lavet julebelysning med LED pærer, der ligner ægte stearinlys og næsten giver det samme varme skær. F.eks. Claudia eller Nadia lyssæt fra Sirius sørger både for sikkerhed og den gode stemning. Så hvis du har kæledyr eller små børn, er Tenna eller Olina serien fra Sirius den ideelle løsning.

Den hyggelige julebelysning fra Sirius lader julestemningen indtræffe

Har du brug for elektrisk julebelysning til indendørs eller udendørs brug, så er en lyskæde med små LED lys, et rigtig godt bud. En Top-line LED lyskæde har små fine lyskilder og giver stor fleksibilitet, da den kan sættes op lige hvor det skal være. Om det er rundt om døren, i vinduet, i en gren eller på et træ, så giver en lyskæde med elektriske lys en helt fantastisk stemning. Skulle du ikke have nok i de 200 lys der allerede er i kæden, kan du få yderligere 3 meter lys i Top-line suppleringssættet.

En af julens største traditioner omhandler selvfølgelig juletræet. Juletræet er en vigtig del hos alle familier, og alle har deres helt egne måde at gøre tingene på. Det lys som stråler fra træet, er noget ethvert barn ser frem til og glæder sig til at opleve. Der er de traditionelle gammeldags stearinlys, som mange tænder på træet, de elektriske lyskæder med både store og små lys, og selvfølgelig juletræspynten. For at give dit juletræ en ekstra smuk udsmykning, kan du hænge nogle af de flotte og enkelt designede keramikophæng fra Olina-serien på træet. De er designet i et enkelt og stilrent design og har en enkelt lyskilde til at give lys. De er batteridrevet, og batteriet er diskret placeret i en tilhørende sølvkugle. Hvis du har lyst til en anden form julekugle, kan du pynte træet med snowball julekuglerne fra Sirius, der er enormt flotte og dekorative. I stedet for de traditionelle julekugler, har disse julekugler lys indeni og giver en enormt flot effekt, når de hænger på træet. De behøver selvfølgelig ikke kun at hænge på juletræet, men kan hænge over det hele i hjemmet, da det integrerede batteri gør julebelysningen ekstra mobil. Synes du julekuglerne bliver lidt for traditionelle, kan du f.eks. også vælge grankogler med lys.

Salling er kendt for sin facade med julebelysning i Aarhus og Aalborg. I mange år har flere kilometer gran prydet de to stormagasiners facade, sammen med de klassiske store røde julehjerter og tusindvis af lys. I år blev der den 30. november løftet sløret for en helt ny facadebelysning, hvor en halv million julelys kommer til at lyse op i Aarhus og Aalborg midtby. Karin Salling tændte julelysene og Mads Langer spillede en minikoncert for at fejre begivenheden. I videoen kan du se hvordan facaden i Salling Aarhus så ud, da lysene blev tændt: //www.tv2oj.dk/artikel/278979:Aarhus--VIDEO--Her-taendes-Sallings-nye-julelys-med-500-000-paerer