Børne- og teens-afdelingen

Sallings børne- og teens afdeling byder dig velkommen til et univers fuld af det fineste og lækreste tøj til dine skønne arvinger. Vi gør alt for at imødekomme dine ønsker og hjælpe dig med at finde, det du har brug for. Afdelingen er delt op, så du nemt kan finde rundt mellem baby-, børn- og teen universet.

I Salling har vi altid de nyeste styles til babyer, børn og teens. Vi får ofte nye varer, og udvalget er vidtfavnende og alsidigt, så der altid vil være noget, både du og dit barn, vil forelske jer i.

Vores brands er nøje udvalgt og afspejler i stor stil dit og dine børns ønsker om stil, lækkerhed, kvalitet og funktionalitet. Sortimentet er stort og spænder vidt over de dyre, hippe brands til de billigere. Vi lægger vægt på at have de brands, du efterspørger.

Foruden tøj har vi et stort udvalg af udstyr til newborn og baby. På dette område er vi yderst fokuserede på, at sikkerhed og kvalitet går op i en højere enhed.

I efterårs- og vinter sæsonen har vi stor fokus på overtøj. Så her i afdelingen, vil det være nemt at blive inspireret og finde årets vinterjakke og flyverdragt. Og op til skolestart er vores udvalg af fx skoletasker helt fantastisk.

Teamet i afdelingen er sammensat af dedikerede mennesker, som alle har enorm erfaring gennem mange års arbejde med tøj til både børn og teens. Det professionelle personale kender produkterne og leverandørerne til fingerspidserne og deler meget gerne ud af deres viden og er klar til at rådgive dig.

Vi elsker børn i afdelingen, så alt i mens du shopper, byder vi dine børn velkommen i vores hyggelige legeland fuld af bObles tumledyr. Det er også her, du finder puslerummet og kan sidde afskærmet, imens du ammer.

Børnesko er placeret i forbindelse med afdelingen, så du nemt kan kigge på sko og støvler, der matcher det nye outfit.