Salling Bar & Bistro i Aarhus

Salling Bar & Bistros nye koncept i Aarhus har fokus på danske råvarer og mad lavet fra bunden. Vores menukort byder på en bred vifte af lækre retter med råvarer af højeste kvalitet.

 

Danske råvarer

I Salling elsker vi den gode smag. Vi elsker historien og håndværket. I Salling Bar & Bistro benytter vi primært økologi­ske, danske råvarer fra Salling Super, og vi laver alt fra bunden. Se vores menukort her.

 

Bar

Som et supplement til bistroen har Salling i Aarhus fået en hyggelig bar, hvor du kan nyde et glas vin, champagne eller bare en frisk drink. Når du trænger til en pause fra shoppingturen, så kig forbi baren og nyd en snack og en lækker drik. Se drinksmenuen her

 

Weekendtilbud

Alle weekendens dage er der spændende fristelser og gode tilbud i Sallings Bistro i Aarhus. 

 

Lørdagsbrunch

Om lørdagen fra kl. 10.00-12.00 tilbyder Bistroen en brunchbuffet, hvor kernetanken bag udvalget er ’hjemmegjort er velgjort’. Menuen består blandt andet af hjemmekogt marmelade af økologiske bær, hjemmelavet leverpo­stej med bacon og champignon, delikat pålægsudvalg med tilbehør, samt et bredt udvalg af økologiske mejeri­varer, heriblandt ostbord med frugt og yoghurt med hjemmelavet musli.

Menuen består herudover af et bredt udvalg af Salling Bagerens friskbagte brød, brownie, croissant og andre hjemmebagte kager.

Voksne 95,-
Børn 50,- 

 

Søndagsfrokost

Hver søndag kl. 11.00-14.00 har Bistroen klassisk dansk frokost på menuen. Her kan du prøve varmrøget laks fra egen røgeovn, friskpanerede fiskefiletter med hjemmerørt remoulade, minifrikadeller lavet på Salling Slagterens hakkede svinekød med rødkål, et stykke lunt ribbensteg samt et pålægsbord med tilbehør.

Til frokosten serveres et udvalg af Salling Bagerens rug- og grovbrød.

Voksne 95,-
Børn 50,-