Salling er et af landets førende stormagasiner med mode, indretning, livsstil, velvære, gaveidéer og fødevarer fordelt over flere etager og afdelinger.

Gå på opdagelse i vores afdelinger og lad dig inspirere af de mange nyheder på hylderne. Er du i tvivl, er vores dygtige og imødekommende personale parat til at vejlede dig.


Parfume & Bodycare
Sallings Parfume & Bodycare-afdeling er et sandt skønhedsmekka med alt, hvad hjertet begærer inden for parfume, kropspleje og kosmetik. Her finder du de mest eksklusive og velkendte mærker i skøn forening med nye, spændende økologiske og bæredygtige mærker.

Se også det store udvalg af Skønhedsprodukter på salling.dk


Bolig og Livsstil
Her finder du alt, hvad hjertet begærer inden for bolig, indretning og livsstil. I Boligtekstil finder du et omfattende sortiment af gardiner, puder, duge, plaider og håndklæder. Dertil har vi også et stort udvalg af dyner, puder og sengelinned  af høj kvalitet – og som matcher din personlige stil.

Hos Isenkram går du ikke forgæves, hvad end du er på jagt efter nye potter og pander, en moderne afløser for den gamle kaffemaskine eller en smuk vase til boligen. Vi fører alle de kendte mærker og lægger vægt på professionel rådgivning.

På Salling.dk har vi et stort udvalg af varerne fra Bolig.

Salling Super
I Salling Super finder du alt til en god middag og en god dag. Hylderne i Salling Super bugner af gourmetmad og -drikkevarer, og med dedikeret slagterafdeling, osteafdeling, delikatesseafdeling, fiskeafdeling, vinafdeling og mange flere, går du ikke skuffet fra et besøg i Super. 

Personalet i Salling Super sætter en ære i at være de bedste indenfor deres felt. Så der er massevis af gode råd at hente om kød, kaffe, konserves, kager - og alt det andet i det store udvalg

Se også tusindvis af varer fra Salling Super på Salling.dk


Børnemode
Sallings afdeling for børnemode er et slaraffenland af lækkert tøj og tilbehør til de små og lidt større guldklumper. Gå på eventyr blandt vores mange danske og internationale mærker, der rummer smart og funktionelt tøj til hverdag, fest og et aktivt udendørsliv. Du kan blandt andet finde det populære mærke Danefæ som drager inspiration fra den nordiske mytologi og desuden er øko-tex certificeret og helt fri for sundhedsskadelige stoffer
Vi rådgiver gerne i forhold til størrelse og alder.

I forlængelse af børnemode ligger Sallings teens-afdeling med cool og smart tøj til den modebevidste teenager. Her kan blandt andet nævnes KOIN som er et super cool jeanswear koncept for de 3 til 12-årige piger og drenge.

Sporten
Sporten i Salling tilbyder et bredt sortiment af sportstøj og –udstyr, både til begyndere og øvede idrætsfolk. Vi fører alle de kendte mærker, og har ligeledes en outdoor afdeling med udstyr til et aktivt fritids- og udendørsliv.

Uanset hvilken sportsgren du udøver, hjælper vores dygtige medarbejdere dig med at komme godt i gang. I Salling får du altid saglig rådgivning som tager udgangspunkt i dit niveau og dine forventninger.

Herremode
I Sallings Herremode finder du Jyllands største udvalg af klassisk, moderne og stilfuldt tøj til den modebevidste mand. Her hænger t-shirts og jeans side om side med habitter og skjorter, som kan mikses på kryds og tværs for at skabe en personlig stil.

Gå selv på opdagelse blandt de mange danske og internationale mærker eller lad vores faguddannede personale vejlede dig. Med dem ved hånden, er du sikker på at blive klædt godt på til både hverdag og fest.

Salling har desuden eget skrædderi, som klarer alle former for forandringer, så dit nye tøj sidder perfekt.

Damemode
Sallings Damemode er for den modebevidste kvinde, der ønsker kvalitet i sin garderobe. Her frister et helt univers af spændende kollektioner og flotte styles til både hverdag og fest. De nyeste trends og tendenser er altid på plads på hylderne, så du er sikker på at finde nye spændende varer, hver gang du besøger os. Det gælder også vores brede udvalg af accessories, som kan pifte et hvert outfit op.

Vores professionelle personale står klar med råd og vejledning og hjælper dig gerne med en personlig styling, der kan give inspiration til en ny og unik stil.

Med Sallings eget skrædderi har du mulighed for nemt og hurtigt at få tilpasset dit nye tøj, så det sidder perfekt og giver den ønskede pasform.

Young Fashion
Young Fashion er Sallings modeafdeling for de unge – både ham og hende. Hos os finder du alt lige fra seje jeans, fede skjorter og trendy t-shirts til funky toppe og flotte kjoler. Det hele serveres i et råt miljø, hvor mange kendte skandinaviske og internationale mærker hænger side om side.

Vi er altid forrest med de nyeste trends og tendenser – og alle mærker er repræsenteret med et bredt udvalg.

Som noget helt unikt, er alle medarbejdere i Young Fashion-afdelingen trænet i at finde modeller, der matcher din figur og din personlige stil.

Legetøj
I Sallings Legetøjsafdeling er der rig mulighed indenfor leg og legetøj for børn i alle aldre og andre barnlige sjæle. Legetøjsafdelingen er et sandt eventyrland med alt fra Barbie til Stokke -  og de tusindvis af ting ind imellem. Her finder du både traditionelt og elektronisk legetøj.

Se også udvalget af Legetøj på Salling.dk