Filter-søgning

(6 produkter)

Pris

55 - 65 kr

Land

Producent

Marinader og rubs

En god marinade kan gøre et stykke mindre godt kød glimrende, og få et godt stykke kød til at blive helt fantastisk. En rigtig god marinade har mange ingredienser, eksempelvis kan der tilsættes frugt, som hjælper med at mørne kødet, og en marinade bør som basis have en basis af noget surt til at nedbryde kødets fibre, og en olie til at holde syreniveauet på et behageligt niveau - og så selvfølgelig de helt rigtige krydderier til kødtypen.

Marinade til kylling, svinekød og oksekød

Kylling kan tage rigtig meget smag fra marinader, og derfor kan der være brug for at være lidt forsigtig med meget stærkt smagende ingredienser som ingefær eller chili. Kylling skal ikke marineres med for meget syre, da det faktisk kan gøre kødet mere sejt. Oksekødet skal marineres med forsigtighed, da man typisk gerne vil beholde noget af kødets struktur, mens svinekød godt kan håndtere både meget stærke og meget syrlige marinader. I denne kategori finder du nogle bud på velfungerende og meget populære marinader.

En god marinade kan gøre et stykke mindre godt kød glimrende, og få et godt stykke kød til at blive helt fantastisk. En Mere

Marinader og rubs Der er 6 varer

pr. side
Viser 1 - 6 af 6
 • 64,95 kr

  Denne blanding af soja, hvidløg og rød peber vil gøre oksekød eller andre kød møre, lækre og velsmagende.
  64,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 59,95 kr

  Denne grillmarinade med timian, enebær og rød peber er velegnet til kylling, lam, dyrekølle samt oksebøffer. ryst og pensel marinaden på kødet under stegningen.
  59,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 59,95 kr

  Denne grillmarinade med ramsløg og citron er velegnet til kylling, lam, laks samt steak af kalv, svin eller okse. Ryst og pensel marinaden på kødet under stegningen.
  59,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 55,95 kr

  Nordisk BBQ sauce laves på blommer og æbler, som krydres med hvidløg, chili samt nellike. Brug den til at krydre kød før det grilles eller efter det har været på grillen. BBQ saucen er også lækker som dressing i fx en hjemmelavet burger.
  55,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 63,95 kr

  Marinaden kan anvendes som dressing til årstidernes salater samt til marinering af bagte rodfrugter og grøntsager. Dertil kan marinaden også gå som kold sauce til kylling, lyst kød samt fisk.
  63,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
 • 63,95 kr

  Denne marinade kan anvendes som dressing til årstidernes salater samt til marinering af bagte rodfrugter og grøntsager, men også som kold sauce til kylling, lyst kød samt fisk.
  63,95 kr
  Afsendes om 1-2 hverdage
Viser 1 - 6 af 6