Filter-søgning

(8 produkter)

Pris

58 - 65 kr

Land

Producent

Marinader og rubs

En god marinade kan gøre et stykke mindre godt kød glimrende, og få et godt stykke kød til at blive helt fantastisk. En rigtig god marinade har mange ingredienser, eksempelvis kan der tilsættes frugt, som hjælper med at mørne kødet, og en marinade bør som basis have en basis af noget surt til at nedbryde kødets fibre, og en olie til at holde syreniveauet på et behageligt niveau - og så selvfølgelig de helt rigtige krydderier til kødtypen.

Marinade til kylling, svinekød og oksekød

Kylling kan tage rigtig meget smag fra marinader, og derfor kan der være brug for at være lidt forsigtig med meget stærkt smagende ingredienser som ingefær eller chili. Kylling skal ikke marineres med for meget syre, da det faktisk kan gøre kødet mere sejt. Oksekødet skal marineres med forsigtighed, da man typisk gerne vil beholde noget af kødets struktur, mens svinekød godt kan håndtere både meget stærke og meget syrlige marinader. I denne kategori finder du nogle bud på velfungerende og meget populære marinader.

En god marinade kan gøre et stykke mindre godt kød glimrende, og få et godt stykke kød til at blive helt fantastisk. En Mere

Marinader og rubs Der er 8 varer

pr. side
Viser 1 - 8 af 8
 • 59,95 kr

  Når det gjaldt Bar-BQ, ville Stubb sige, "It all starts with a good rub." Stubbs Beef Rub er en spændende blanding af havsalt, melasse og kaffe.
  59,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,95 kr

  Når det gjaldt Bar-BQ, ville Stubb sige, "It all starts with a good rub." Stubbs Pork Rub er en spændende blanding af krydderier, chile peber og lime-juice.
  59,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,95 kr

  Når det gjaldt Bar-BQ, ville Stubb sige, "It all starts with a good rub." Stubbs Steak Rub er en pebret blanding af havsalt, hvidløg og ancho chile.
  59,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,95 kr

  Denne grillmarinade med timian, enebær og rød peber er velegnet til kylling, lam, dyrekølle samt oksebøffer. ryst og pensel marinaden på kødet under stegningen.
  59,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,95 kr

  Denne grillmarinade med ramsløg og citron er velegnet til kylling, lam, laks samt steak af kalv, svin eller okse. Ryst og pensel marinaden på kødet under stegningen.
  59,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 64,95 kr

  Denne blanding af soja, hvidløg og rød peber vil gøre oksekød eller andre kød møre, lækre og velsmagende.
  64,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 59,95 kr

  Når det gjaldt Bar-BQ, ville Stubb sige, "It all starts with a good rub." Stubbs Chicken Rub er en velsmagende blanding af havsalt, honning, hvidløg og sennep.
  59,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
 • 63,95 kr

  Marinaden kan anvendes som dressing til årstidernes salater samt til marinering af bagte rodfrugter og grøntsager. Dertil kan marinaden også gå som kold sauce til kylling, lyst kød samt fisk.
  63,95 kr
  Afsendes om 3-5 hverdage
Viser 1 - 8 af 8