Filter-søgning

(3 produkter)

Pris

55 - 65 kr

Land

Producent

Marinader og rubs

En god marinade kan gøre et stykke mindre godt kød glimrende, og få et godt stykke kød til at blive helt fantastisk. En rigtig god marinade har mange ingredienser, eksempelvis kan der tilsættes frugt, som hjælper med at mørne kødet, og en marinade bør som basis have en basis af noget surt til at nedbryde kødets fibre, og en olie til at holde syreniveauet på et behageligt niveau - og så selvfølgelig de helt rigtige krydderier til kødtypen.

Marinade til kylling, svinekød og oksekød

Kylling kan tage rigtig meget smag fra marinader, og derfor kan der være brug for at være lidt forsigtig med meget stærkt smagende ingredienser som ingefær eller chili. Kylling skal ikke marineres med for meget syre, da det faktisk kan gøre kødet mere sejt. Oksekødet skal marineres med forsigtighed, da man typisk gerne vil beholde noget af kødets struktur, mens svinekød godt kan håndtere både meget stærke og meget syrlige marinader. I denne kategori finder du nogle bud på velfungerende og meget populære marinader.

En god marinade kan gøre et stykke mindre godt kød glimrende, og få et godt stykke kød til at blive helt fantastisk. En Mere

Marinader og rubs Der er 3 varer

pr. side
Viser 1 - 3 af 3
Viser 1 - 3 af 3