Njord

”Destilled Pure Nature”

Njord er et aarhusiansk mikrodestilleri, der producerer håndlavet premium-gin med udgangspunkt i nordiske botanicals. Se Sallings spændende udvalg herunder.

Der vises 0 af 0
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Prisvindende mikrodestilleri

Njord er et aarhusiansk mikro-gindestilleri, der har produceret håndlavet premium-gin siden 2014. Destilleret drives af de to gin-entusiaster Lars og Toke, der har vundet et hav af priser, bl.a. guld og sølv ved den prestigefyldte Berlin International Spirit Competition i 2016.

En batch om dagen

Der produceres ca. 300 flasker om dagen, hvilket svarer til én batch. Hver enkelt flaske mærkes med destillatør, hvilken batch den er fra, og hvilken flaske i batchet det er. Urter, bær og blomster, som gin destilleres med, har forskellige smagsnuancer, der afhænger af vækstbetingelserne, derfor vil der være nuanceforskelle i smagen fra batch til batch.

Gin med nordiske botanicals

Navnet Njord er en reference til den nordiske mytologi, hvor Njord er en del af gudeslægten ved navn Vanerne, der blandt andet associeres med jordens frugtbarhed. Det stemmer overens med det faktum, at Njord bruger naturlige danske botanicals i produktionen f.eks. havtorn, rønnebær, sjovmærke, gran, kvan, tang, citronverbena og hybenrose.

;