Hr. Skov

Fra Hr. Skov finder du lækre gourmetprodukter, der er produceret med inspiration i den sydvestjyske natur. Se Sallings spændende udvalg herunder.

Der vises 0 af 0
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Hr. Skov

Hr. Skov er drevet af kokken Claus Skov, og siden 2007 har han produceret lækre gourmetprodukter med inspiration i den smukke vestjyske natur ved Blåvand. Fra Hr. Skov finder du blandt andet snaps, specialøl, krydderier, dressing og dip samt olie. I alle produkter anvendes så mange rene råvarer som muligt med nye smagskombinationer fra naturen.

Fra opvasker til iværksætter

Claus Skov er iværksætteren bag det suscesfulde brand Hr. Skov. Det lå ellers ikke i kortene, at Claus skulle blive til en succesfuld iværksætter. Bare som 13 årig startede han som opvasker, og med små skridt trådte han ind i den gastronomiske verden. Da han blev kokkeelev, var det et krav, at man kunne lære hele kokkebogen udenad. Det var en udfordring, idet Claus er ordblind, men ved hjælp af 36 kassettebånd, der blev lyttet igennem mange gange, fik han klaret uddannelsen. I 1995 blev han for første gange selvstændig med Blåvand Kro, hvilket han stoppede med i 2009 for at sætte alle sejl til Hr. Skov.

;