Estate Coffee

Se Sallings udvalg af gourmet-kaffe fra Estate Coffee Copenhagen herunder.

Der vises 0 af 0
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Estate Coffee

Estate Coffee Copenhagen producerer kaffe af høj kvalitet og indtænker samtidigt bæredygtighed i produktionen. Kaffebønnerne opkøbes direkte på den enkelte kaffeplantage, så vidt som muligt uden mellemhandlere. Derudover forsøger Estate Coffee at skabe fuld sporbarhed på kaffen med de nekelte høste og marker, når det er muligt, for at få den absolutte præcision i smagen.

Der føres løbende en dialog om kvalitetskriterier med de forskellige producenter, som der handles med, for at få en produktion i en bæredygtig retning. De producenter, som lever op til kriterierne, bliver betalt bedre, og der indgås længerevarende aftaler.

Eget risteri

Kaffen ristes på Estate Coffees eget risteri beliggende i Rødorve. Ristningen foregår manuelt i små portioner på 30-40 kg på Loring-ristere, der er blandt markedets mest miljøvenlige. Her ristes bønnerne langsomt, og der ristes generelt lysere end ved konventionel kaffe for at betone de finere smagsnuancer.

For at sikre høj smagskvalitet, cuppes alle kaffeprøver i eget laboratorium inden indkøb for at fastlægge risteprofil. Her bedømmes bl.a. aromaen fra den friskkværnede kaffe, aromaen fra den friskbryggede kop, smagen når den drikkes, hvordan den føles i munden og til sidst eftersmagen.

;