Minimum

Shop de flotteste styles fra minimum online på Salling.dk. Her finder du et bredt udvalg af modetøj til herre og damer! Skjorter i sæsonens bedste farver, kjoler med farverigt print og de nyeste trends indefor jakker.

Der vises 1 af 1
Filter
minimum Reiswood 2.0 striktrøje
500 kr.
Flere varianter
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Minimum

Minimum blev i 1997 grundlagt som en detailbutik i Aarhus, men udviklede sig hurtigt til at blive et selvstændigt brand. I 1999 blev den første mandelige kollektion lanceret. I 2007 udvidede minimum brandet og introducerede den første kvindelig kollektion.

I dag består minimum af et dedikerede team med et højt drive, uformel omgangstone og stor arbejdsglæde. Virksomhedens hovedkvarter er indrettet i et ældre skibsværft ombygget åbent kontormiljø på den industrielle havn i Aarhus.

Hvert år skaber minimum adskillige kollektioner, og sætter en stor ære i at udvælge de rigtige designs og pasformer til hver kollektion. Filosofien er at skabe skandinaviske, eklektiske fashion produkter af materialer med en høj kvalitet. Der produceres både anvendelige klassikere til basisgarderoben og helt unikke styles, som er perfekte til de særlige begivenheder.

Størrelsesguide

;