J.Lindeberg Sport

Gå på opdagelse i Sallings online udvalg af det moderigtige og komfortable sportstøj fra J.Lindeberg. Vores sortiment består blandt andet af jakker, sweatshirts, og træningstoppe.

Der vises 0 af 0
Filter
Vi fandt desværre ingen produkter til dig
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Om J. Lindeberg

Bag skabelsen af J. Lindeberg står den svenske reklamemand og designer Johan Lindeberg. Før han kastede sig ud i at starte sit eget tøjmærke, blev han importør af Diesel i Sverige. Allerede her begyndte han at eksperimentere med tøjdesign. For eksempel synes han, at nogle af jeansene var for lyse, og fik dem farvet mørkere. Johan Lindeberg stod også bag nogle af deres reklamer og var blandt andet inde over "Succesfull living" kampagen, som blev et af de mest omtalte i 1990'erne. Han blev direktør for Diesel i USA, men alligevel følte han ikke, at han altid fik nok indflydelse på beslutningerne, og i 1996 tog han konsekvensen ved at starte sit eget tøjmærke J.Lindeberg.

J.Lindeberg blev hurtigt en succes, og i dag bliver tøjmærket solgt over hele verden med egne butikker i flere lande. J.Lindeberg forener mode med funktionalitet og tilbyder unikke produkter til både mænd og kvinder med en aktiv livsstil.

Sportstøj fra J.Lindeberg

På salling.dk finder du moderigtigt, funktionelt og komfortabelt sportstøj fra J.Lindeberg til både mænd og kvinder. Se eksempelvis vores udvalg af træningstoppe med kompression, skijakker, poloer og sweatshirts. Gå på opdagelse ovenfor.

;