Calvin Klein Performance

Calvin Klein er et af de førende modehuse på verdensplan. Det ses også i deres udvalg af sportstøj, der altid følger de nyeste trends. Lad dig inspirere af Sallings spændende online udvalg af bl.a. sports-BH'er, træningsshorts, tights og t-shirts fra Calvin Klein Performance til kvinder herunder.

Der vises 5 af 5
Spar 350 kr.
Calvin Klein Compression Gym leggings
700 kr.
350 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 225 kr.
Calvin Klein Cropped SS T-shirt
450 kr.
225 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 200 kr.
Calvin Klein LS t-shirt
400 kr.
200 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 250 kr.
Calvin Klein Tech Training Shorts
500 kr.
250 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Spar 175 kr.
Calvin Klein Relaxed Gym tank top
350 kr.
175 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Vi fandt desværre ingen produkter til dig

Om Calvin Klein Performance

Calvin Klein er et amerikansk modebrand, der har eksisteret siden 1968. I deres sportsserie Calvin Klein Performance finder du sportstøj, som følger de nyeste modetrends og giver en optimal pasform og funktionalitet. Uanset om du leder efter sportstøj, som giver dig fri bevægelighed eller stramtsiddende løbetøj, der holder dig varm og maksimerer din ydelse, så finder du det hos Calvin Klein Performance. Calvin Klein tilbyder sportsmode til både mænd og kvinder, der kan bruges til enhver lejlighed: løbeturen, en tur i fitness eller som afslappende tøj i fritiden.

Shop Calvin Klein på salling.dk

Se vores online udvalg af sportstøj fra Calvin Klein på salling.dk her på siden. I vores sortiment finder du f.eks. åndbare og fugtreducerende løbetights og sports-BH'er, funktionelle trænings-t-shirts med stretch og komfortable træningshorts.

;