Ivylee Copenhagen

Sko der er lavet med en kæmpe dedikation for detaljerne og den enkelte stil i et smukt fodtøj. Ivylee Copenhagen tilbyder sko i skandinavisk enkelhed med en smule kant. Ydermere er enhver linje og form nøje udvalgt i sammenhæng med komfort og slidevne, hvilket gør skoene velegnet til enhver elegant og moderne kvinde.

Der vises 0 af 0

For kærligheden til sko

Ivylee Copenhagen fodtøj bliver designet med en enorm passion for detaljer og en enkel stil. Skoene bliver designet i København og produceret rundt omkring i Europa i tæt samarbejde med udvalgte håndværkere.

Designeren bag ved intuitivt, hvad der vil arbejde på en fod ned til de mindste detaljer, kurve og syninger. Dette kombineret med et stort fokus på slidevne og komfort, hvilket gør Ivylee Copenhagen velegnet til elegante og moderne kvinder. Ivylee Copenhagens sko og støvler er designet med en skandinavisk stil med en smule kant.

Ivylee Copenhagen har fire fokus punkter; præcision, intuitiv, forførende samt overkommelig. Dette kommer til udtryk gennem overkommelige priser, som appellerer til så mange som muligt. Ydermere har Ivylee Copenhagen en præcision i deres linjer kombineret med materialer og de små detaljer, som alt sammen skal spille sammen og følge virksomhedens intuitiv. Slutteligt skal skoene være forførende, så kvinderne ser godt ud og føler sig tilpasse.

;