LEGO Vidiyo Punk Pirate Ship - 43114

Instruer og vær stjernen i dine egne musikvideoer med LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate Ship (43114). Brug appen til at gøre modellen og minifigurerne levende i dine videoer, og se de 3 figurer optræde på skibet. Drej hovederne, højttalerne og lysene på din model for at se forskellige scener i din video. Del dine videoer i det børnesikre sociale feed. Tjek også modellens backstage-område! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
649 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Inspirer børn til at instruere og være stjernerne i deres egne musikvideoer med LEGO® VIDIYO™ Punk Pirate Ship (43114). Indeholder 3 minifigurer med musiktilbehør, 14 vilkårlige BeatBits og 3 special-BeatBits.
  • Download den gratis LEGO® VIDIYO™ app for at scanne minifigurerne og de medfølgende BeatBits med specialeffekter. Scan modellen for at skabe en digital piratskibsscene, hvor figurerne kan optræde.
  • Scan de medfølgende BeatBits i appen for at låse op for specialeffekter, der passer til en punkrock-koncert, f.eks. den, der får figurerne til at surfe oven på en haj, eller den, der får pirater til at danse.
  • Børn vil elske at lave ændringer i deres fysiske LEGO® model for at ændre sceneriet i videoen – f.eks. ved at skifte dødningehovedet ud med et hajhoved eller ombygge skattekiste-højttalerne til kanoner.
  • En sjov musikoplevelse for en dreng eller pige fra 8 år, der fortjener en hyggelig gave. Dette byggesæt vil også være en fantastisk julegave til ethvert barn, der elsker musiklegetøj, dans og optræden.
  • Piratskibsmodellen er over 19 cm høj, 24 cm lang og 18 cm bred.
  • LEGO® VIDIYO™ appen er kompatibel med udvalgte iOS- og Android-enheder. Kontrollér kompatibiliteten på www.LEGO.com/devicecheck. Børn bør spørge en forælder om lov, før de går online.
  • LEGO® VIDIYO™ sæt rummer en ny social legeoplevelse, der gør drenge og piger til både instruktør, producer og musikstjerner, når de instruerer og deler deres egne musikvideoer.

Produktdetaljer

Reference:5712874487430
Anbefalet alder:8 år +
Model:43114

ANDRE KØBTE OGSÅ