LEGO Trolls Volcano Rock-bykoncert - 41254

Lad rockudfordringen begynde! Vær med, når Poppy og rockdronningen Barb kæmper mod hinanden i den ultimative musikudfordring ved Volcano Rock-bykoncerten. Hjælp dem med at prøve forskellige håraccessories foran spejlet – Kvist kan endda skjule ting i sit hår! Bemærk de fantastiske, bevægelige filtvinger på scenen. Se derefter Trolls-troldene optræde med legetøjsguitaren og mikrofonen på de drejelige podier. Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
349 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
Afsendes 1-3 hverdage

Beskrivelse

  • Fantastisk byggesjov med rocklegetøj for unge Trolls-fans! Børn vil elske at genskabe musikalske scener fra filmen Trolls på Verdensturné, med masser af muligheder for rolleleg, længe efter legetøjsmodellen er bygget.
  • Med 3 minifigurer, bl.a. en eksklusiv minifigur af Barb, kan børn lege med deres Trolls, når de udforsker de mange detaljer i dette sæt, som gør det ideelt for børn, der elsker kreativ leg.
  • Det er de små detaljer, der gør dette sæt så sjovt! Poppy og Kvist har eksklusive rock-outfits, og der medfølger desuden accessories til Trolls-minifigurernes hår samt to legetøjsmusikstrenge som samlerobjekter til at gemme i lyren.
  • Kreativt byggesjov til børn fra 6 år. Med 3 Trolls-minifigurer til at samle på er dette sæt (41254) en oplagt gaveidé til alle fans af Trolls-filmlegetøj.
  • Med en scene, der er over 17 cm høj, 22 cm lang og 11 cm bred, har dette sæt den ideelle størrelse til rolleleg individuelt eller sammen med venner. Det er også flot som udstillingsgenstand.
  • Hvem har brug for batterier, når man har fantasi? Med dette fantastiske LEGO® Trolls legetøj er der ikke brug for batterier. Det er godt nyt for kreative børn, der er ivrige efter at komme i gang.
  • Foruden en trykt vejledning findes der også en digital Instructions PLUS-vejledning. Find den i den gratis LEGO® Life app, og gør det nemt selv for unge byggere at bygge dette sæt.
  • Hvert LEGO® Trolls World Tour sæt lader børn genskabe deres yndlingsscener fra DreamWorks-filmen Trolls på verdensturné. Med masser af funktioner og tilbehør åbner det op for en verden af rolleleg og historiefortælling for børn.

Produktdetaljer

Reference:5712873379842
Anbefalet alder:6 år +
Model:41254