LEGO Trolls Technorev-fest - 41250

Hårrejsende sjov! Nu skal vi ud på undervandsdansegulvet til technofest – i Trolls-stil! Spil nogle plader ved dj-pulten, eller få havfruen og hendes ven blæksprutten op på scenen, så de kan suse ned ad rutsjebanen. Sæt havfruen på det hjerteformede rev for at se hende snurre rundt, mens hun danser. Sæt briller eller et sødt hjerte i havfruens hår. Find derefter samlermusikstrengen – ligesom i filmen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
229,95 kr.
160,97 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • En kreativ gave til alle Trolls-fans, der ønsker at genskabe musikscenerne fra DreamWorks-filmen Trolls på verdensturné. Dette legetøj er fyldt med tilbehør, så der er masser at lege med, når sættet er bygget.
  • Med en eksklusiv Trolls-samlerfigur af en havfrue og en legetøjsblæksprutte kan børn udspille undervandsscenerne fra filmen Trolls på verdensturné, når de tager med havfruen til Technorev-fest.
  • Højttalere, diskolys, et dansegulv og en dj-pult: Dette seje sæt har masser af detaljer, børn kan opdage. Drej rundt på dansegulvet, sus ned ad rutsjebanen, og find derefter samlermusikstrengen – ligesom i filmen.
  • Er du på udkig efter Trolls-legesæt til en julegave? Dette sæt (41250) er et fantastisk valg! Ideelt til Trolls-fans fra 5 år og perfekt til kreative børn – eller alle, der elsker havfruer.
  • Dj-pulten er over 8 cm lang, 3 cm høj og 3 cm dyb, og dette undersøiske legesæt har dermed den perfekte størrelse til kreativ leg.
  • Legen starter med det samme, da dette Trolls-legesæt ikke bruger batterier. Fantastisk nyt for Trolls-fans, som elsker at bruge deres fantasi – og ikke batterier – til at fortælle historien!
  • Nu kan selv yngre byggere opnå en følelse af stolthed over at have bygget noget selv ved hjælp af de digitale Instructions PLUS-vejledninger, som kan findes i den gratis LEGO® Life app.
  • Alle LEGO® Trolls World Tour byggesæt til børn inspirerer dem til at udspille scener fra DreamWorks-filmen Trolls på verdensturné og booster deres kreativitet.

Produktdetaljer

Reference:5712873379804
Anbefalet alder:5 år +
Model:41250

ANDRE KØBTE OGSÅ