LEGO Trolls Poppys kapsel - 41251

Besøg Poppy i hendes helt egen kapsel, mens hun forbereder sig på sit livs eventyr. Start dagen med et kram, og hjælp Poppy med at sætte sit hår med cupcakes, hjerter og blomster. Find derefter kortet med alle de musikalske lande til denne episke tur. Med Poppy er der naturligvis altid tid til lidt sjov på vejen – så husk at gøre holdt ved den store filtblomst, hvor Poppy kan hænge i sit hår! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
179,95 kr.
125,97 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Introducer unge Trolls-fans til en verden af musik og eventyr. Med LEGO® Trolls World Tour sættet Poppys kapsel (41251) kan børn nyde at genskabe scener fra filmen og derefter lukke kapslen for at få et sødt rejselegetøj.
  • Poppys kapsel er spækket med detaljer og tilbehør, så børn kan lade deres fantasi få frit løb og finde på nye eventyr for Poppy. Leg med hendes hår, eller tag en gyngetur på filtblomsten – morskaben slutter aldrig.
  • Kombiner Poppys kapsel med LEGO® Trolls World Tour byggesættet Pop-landsbyfest (41255), hvor Poppys kapsel kan placeres oven på det store træ.
  • Er du på udkig efter Trolls-produkter at give som en særlig gave? Dette sæt er et fantastisk valg! LEGO® 4+-sæt er en sjov måde for de mindste at lære at bygge på og kan booste deres selvtillid med enkle byggevejledninger.
  • Denne Trolls-kapsel har den helt rigtige størrelse til sjov på farten. I lukket tilstand er kapsellegetøjet over 11 cm højt, 9 cm bredt og 9 cm dybt.
  • Dette Trolls-legetøj med Poppy bruger ikke batterier. Hvilket er fantastisk, da vi alle ved, at Trolls-troldene drives af knus, regnbuer og cupcakes – ikke batterier!
  • Nemt at bygge! Giv selv yngre bygge en fantastisk følelse af stolthed og selvstændighed med de digitale Instructions PLUS-vejledninger. Findes i den gratis LEGO® Life app, så børn kan bygge denne model som en professionel på ingen tid.
  • Hvert LEGO® Trolls World Tour sæt lader børn genskabe deres yndlingsscener fra filmen Trolls på verdensturné. Det er en fantastisk måde at lære gennem leg på ved at booste børns fantasi.

Produktdetaljer

Reference:5712873379811
Anbefalet alder:4 år +
Model:41251

ANDRE KØBTE OGSÅ