LEGO Trolls Poppys balloneventyr - 41252

Stig til vejrs i en varmluftballon med Poppy, Kvist, Basse og Buster. De leder efter Volcano Rock City, men ender i Symphonyville! Heldigvis er Trolls-troldenes ballon pakket med alt, hvad der er brug for på rejsen, bl.a. lækre cupcakes! Du kan endda style deres hår med søde accessories. Når I ankommer til Symphonyville, skal du huske at finde samlermusikstrengen! Læs beskrivelse
Klik på billede for zoom
Antal
299,95 kr.
209,97 kr.
Leveringsomk. v. køb under 399 kr.
1-3 hverdages afsendelse.

Beskrivelse

  • Et pink luftballonlegetøj, der er perfekt til alle Trolls-fans. Sættet er spækket med funktioner og giver børn mulighed for at genskabe yndlingsscener fra filmen Trolls på verdensturné for at få masser af rollelegseventyr.
  • Med 3 Trolls-minifigurer i dette sæt (Poppy, Kvist og en eksklusiv figur af Basse (og Buster)) kan legen begynde med det samme. Og med en stak Trolls-inspireret tilbehør fortsætter alt det sjove, når modellen er bygget.
  • Masser for børn at opdage! Brug de baskende hjerter til at ændre ballonens position, leg med minifigurerne (og Trolls-håret!), og find samlermusikstrengen, der er gemt i metronomen.
  • En kreativ gave til at inspirere til fantasifuld leg for Trolls-fans fra 6 år. Dette LEGO® sæt, der er nyt i januar 2020, er en fantastisk gaveidé til alle, der elsker ballonlegetøj og Trolls-figurer.
  • Denne søde Trolls-gave til piger og drenge (41252) har en perfekt størrelse til rollelegssjov. Ballonen er over 22 cm høj, 17 cm lang og 13 cm bred.
  • Bruger ikke batterier! Dette Trolls-filmlegetøj drives af børns fantasi, så der er ikke behov for batterier.
  • Med de digitale Instructions PLUS-vejledninger, der er tilgængelige i den gratis LEGO® Life app, kan børn nyde en ny byggeoplevelse ved at lære at bygge deres model med de seje interaktive visningsværktøjer.
  • Med hvert LEGO® Trolls World Tour legetøjssæt kan børn vække deres yndlingsscener fra filmen Trolls på verdensturné til live. Det er den perfekte måde at inspirere til kreativ leg på, med masser af eventyr undervejs!

Produktdetaljer

Reference:5712873379828
Anbefalet alder:6 år +
Model:41252

ANDRE KØBTE OGSÅ